90+4'
Arbiter Bruno Pires Costa kent een vrije trap toe aan FC Vizela op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Bruno Pires Costa kent Moreirense FC een inworp toe op de helft van FC Vizela.
90+3'
Moreirense FC krijgt van scheidsrechter Bruno Pires Costa op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+2'
Inworp FC Vizela. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Moreirense FC in Moreira de Conegos.
90+1'
Inworp voor FC Vizela op de helft van Moreirense FC.
90+1'
FC Vizela mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Samu in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Vizela mag een doeltrap nemen.
90'
Een doelpoging van Jeremy Antonisse (Moreirense FC) mist scherpte.
89'
Jeremy Antonisse (Moreirense FC) krijgt geel van scheidsrechter Bruno Pires Costa in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas en moet oppassen.
89'
In Moreira de Conegos krijgt FC Vizela op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89'
Hoekschop voor Moreirense FC in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Alan neemt deze vanaf rechts.
89'
Alan schiet op doel maar scoort niet voor Moreirense FC.
88'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Bruno Pires Costa een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
88'
87'
Scheidsrechter Bruno Pires Costa geeft Moreirense FC een vrije trap op de eigen helft.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Moreira de Conegos.
87'
Kans voor Moreirense FC in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas! De kopbal van Alan mist het doel.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Moreirense FC mag een doeltrap nemen.
86'
Samu neemt de door scheidsrechter Bruno Pires Costa gegeven hoekschop voor FC Vizela in Moreira de Conegos.
85'
Scheidsrechter Bruno Pires Costa geeft FC Vizela een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Moreirense FC.
84'
83'
De uitploeg incasseert geel op naam van Matias Lacava.
83'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
82'
Inworp voor FC Vizela in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas op de eigen helft.
81'
Gele kaart in Moreira de Conegos. Samuel Essende is er volgende wedstrijd niet bij voor FC Vizela.
81'
Vrije trap voor Moreirense FC op de helft van FC Vizela.
81'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Moreira de Conegos.
80'
Moreirense FC heeft Joao Pedro Gomes Camacho gewisseld. Kobamelo Kodisang neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rui Manuel Gomes Borges.
80'
Wissel in Moreira de Conegos: Andre Castro vervangt Lawrence Ofori bij Moreirense FC.
79'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
79'
Eerste gele kaart voor Frimpong (Moreirense FC) in Moreira de Conegos.
79'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
78'
78'
Inworp op de eigen helft voor FC Vizela.
77'
De uitploeg wisselt Jason Eyenga-Lokilo voor Amadou Ba-Sy.
77'
Scheidsrechter Bruno Pires Costa kent een vrije trap toe aan Moreirense FC, te nemen op de helft van FC Vizela.
76'
Vrije trap in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Op de helft van FC Vizela mag Moreirense FC een vrije trap nemen.
75'
Scheidsrechter Bruno Pires Costa geeft een inworp aan FC Vizela op de eigen helft in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.