Doeltrap voor Moreirense FC in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
Heriberto Tavares mist het doel en scoort niet voor Estoril Praia.
90+2'
Scheidsrechter Carlos Andre Fernandes Macedo geeft Estoril Praia een doeltrap.
90+2'
Moreirense FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Carlos Andre Fernandes Macedo op de helft van Estoril Praia.
90+1'
Arbiter Carlos Andre Fernandes Macedo kent een vrije trap toe aan Moreirense FC op de eigen helft.
90+1'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
90'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Moreira de Conegos.
90'
Kopbal richting doel! Marcelo dos Santos Ferreira (Moreirense FC) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Moreira de Conegos.
90'
Hoekschop voor Moreirense FC in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Alan neemt deze vanaf links.
90'
Moreirense FC krijgt een schietkans via Rodrigo Macedo, maar scoort niet.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Moreirense FC in Moreira de Conegos.
87'
Inworp voor Moreirense FC in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas op de eigen helft.
87'
Buitenspel Moreirense FC.
87'
Vanaf rechts mag Mateus Fernandes een hoekschop nemen voor Estoril Praia in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
86'
De uitploeg wisselt Volnei voor Eliaquim Mangala.
83'
Doeltrap voor Estoril Praia in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
83'
Doelpoging Moreirense FC! Het schot van Kobamelo Kodisang gaat niet tussen de palen.
82'
Scheidsrechter Carlos Andre Fernandes Macedo geeft een inworp aan Moreirense FC op de eigen helft in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
82'
Scheidsrechter Carlos Andre Fernandes Macedo geeft Estoril Praia een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Moreirense FC.
81'
Scheidsrechter Carlos Andre Fernandes Macedo kent Estoril Praia een inworp toe op de helft van Moreirense FC.
79'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
79'
Estoril Praia brengt Heriberto Tavares in de plaats van Fabricio Santos Simoes.
78'
78'
De poging van Goncalo Franco (Moreirense FC) mist doel in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas.
78'
Trainer Vasco Cesar Freire de Seabra (Estoril Praia) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Alejandro Marques door Harouna Sy.
76'
Bij Moreirense FC komt Ismael er in. Hij vervangt Lawrence Ofori.
76'
76'
Een schot van Rodrigo Gomes (Estoril Praia) komt op de lat!
76'
Moreirense FC heeft Kewin gewisseld. Mika neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rui Manuel Gomes Borges.
73'
De bal is over de achterlijn geweest. Moreirense FC mag een doeltrap nemen.
72'
Inworp voor Estoril Praia op de helft van Moreirense FC.
71'
71'
De poging van Rodrigo Macedo (Moreirense FC) mist doel.
70'
Moreirense FC moet opletten als Estoril Praia van scheidsrechter Carlos Andre Fernandes Macedo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69'
Estoril Praia krijgt van scheidsrechter Carlos Andre Fernandes Macedo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
69'
Scheidsrechter Carlos Andre Fernandes Macedo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
69'
Inworp Estoril Praia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
69'
Vrije trap in Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas. Op de helft van Estoril Praia mag Moreirense FC een vrije trap nemen.
67'
Wissel in Moreira de Conegos: Rodrigo Macedo vervangt Jeremy Antonisse bij Moreirense FC.