90+3'
Scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica kent Gil Vicente FC een inworp toe op de helft van SC Farense.
90+2'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Cidade de Barcelos.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Gil Vicente FC mag een doeltrap nemen.
90+2'
De kopbal van Vitor Bruno Rodrigues Goncalves (SC Farense) mist het doel van de tegenstander.
90'
Vrije trap in Estadio Cidade de Barcelos. Op de helft van Gil Vicente FC mag SC Farense een vrije trap nemen.
89'
Inworp voor SC Farense ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Barcelos.
88'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Cidade de Barcelos.
88'
Tidjany Chabrol (Gil Vicente FC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
86'
Doeltrap voor Gil Vicente FC in Estadio Cidade de Barcelos.
86'
Kopbal richting doel! Rui Costa (SC Farense) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Barcelos.
84'
Scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica geeft SC Farense een doeltrap.
84'
De scherpte ontbreekt bij Murilo (Gil Vicente FC). Zijn poging mist doel in Barcelos.
84'
Gil Vicente FC krijgt van scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
Inworp Gil Vicente FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Iancu Ioan Vasilica een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Barcelos.
82'
Inworp op de eigen helft voor Gil Vicente FC.
81'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Cidade de Barcelos.
81'
Scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica geeft een inworp aan SC Farense op de eigen helft in Estadio Cidade de Barcelos.
80'
Trainer Antonio Jose Marreco De Gouveia gebruikt zijn vijfde wissel. Kanya Fujimoto wordt door Pedro Miguel Amorim Pereira Silva vervangen bij de thuisploeg.
80'
Trainer Jose Albano Ferreira da Mota gebruikt zijn vijfde wissel. Talys Alves Pereira Oliveira wordt door Talocha vervangen bij de uitploeg.
79'
Gil Vicente FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica op de helft van SC Farense.
77'
Vanaf rechts mag Elves Umar Balde een hoekschop nemen voor SC Farense in Estadio Cidade de Barcelos.
76'
76'
76'
In Barcelos kopt Bruno Duarte (SC Farense) de bal, maar mist doel.
75'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Barcelos.
75'
In Estadio Cidade de Barcelos mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.