Het staat 2-1, Mehdi Taremi (FC Porto) scoort met het hoofd.
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Boavista in Porto.
90+7'
De poging van Danny Namaso Loader (FC Porto) mist doel.
90+7'
Hoekschop voor FC Porto in Estadio do Dragao. Wenderson Galeno neemt deze vanaf links.
90+6'
Gaius Makouta (Boavista) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+6'
Doeltrap voor FC Porto in Estadio do Dragao.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. Boavista mag een doeltrap nemen.
90+5'
Mehdi Taremi mist het doel en scoort niet voor FC Porto in Estadio do Dragao.
90+4'
Boavista in buitenspelpositie.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor FC Porto.
90+3'
Boavista heeft Reisinho gewisseld. Robert Bozenik neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Antonio Jorge Rocha Simao.
90+3'
Inworp Boavista. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Inworp voor FC Porto in Estadio do Dragao op de eigen helft.
90+1'
In Porto krijgt Boavista op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Porto.
90'
Scheidsrechter Artur Soares Dias kent een vrije trap toe aan FC Porto, te nemen op de helft van Boavista.
89'
FC Porto krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Artur Soares Dias in Porto.
86'
Scheidsrechter Artur Soares Dias geeft een inworp aan Boavista op de eigen helft in Estadio do Dragao.
86'
Boavista gebruikt de vierde wissel. Gaius Makouta vervangt Ilija Vukotic.
86'
Blessure voor Sebastian Perez (Boavista). Ibrahima komt voor hem het veld in.
85'
Scheidsrechter Artur Soares Dias kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
Het spel ligt even stil: Sebastian Perez (Boavista) is geblesseerd.
83'
De thuisploeg wisselt Nicolas Gonzalez voor Romario Baro.
83'
Doeltrap voor Boavista in Estadio do Dragao.
83'
Een doelpoging van Ze Pedro (FC Porto) mist scherpte.
81'
Otavio deed het voorbereidende werk.
81'
FC Porto komt in Porto langszij dankzij een kopbal van Ze Pedro. 1-1 !
81'
FC Porto mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Chico Conceicao in Estadio do Dragao.
80'
Scheidsrechter Artur Soares Dias geeft een gele kaart aan Alan Varela (FC Porto).
80'
Arbiter Artur Soares Dias kent een vrije trap toe aan Boavista op de eigen helft.
79'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio do Dragao.
78'
Scheidsrechter Artur Soares Dias toont Joao Goncalves (Boavista) de gele kaart.
77'
De uitploeg vervangt Joel Silva door Masaki Watai.
77'
Voor Salvador Agra is de wedstrijd voorbij. Filipe Ferreira vervangt de aangeslagen speler bij Boavista.
77'
77'
De scherpte ontbreekt bij Ze Pedro (FC Porto). Zijn poging mist doel in Porto.
76'
Chico Conceicao neemt de door scheidsrechter Artur Soares Dias gegeven hoekschop voor FC Porto in Porto.