David Samuel Custodio Lima (SC Farense) moet het veld verlaten na twee gele kaarten.
Inworp voor Portimonense SC in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
90+9'
Inworp voor SC Farense in de buurt van het vijandige doel in Estadio de Sao Luis.
90+7'
De uitploeg zit op rozen als Lucas Ventura de score uitbouwt naar 1-3 in Estadio de Sao Luis.
90+6'
Vrije trap voor SC Farense op de helft van Portimonense SC.
90+5'
Scheidsrechter Artur Soares Dias geeft een inworp aan SC Farense op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
90+5'
90+5'
SC Farense krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Artur Soares Dias op de helft van Portimonense SC.
90+4'
SC Farense krijgt van scheidsrechter Artur Soares Dias op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Faro.
90+3'
Scheidsrechter Artur Soares Dias kent Portimonense SC een inworp toe op de helft van SC Farense.
90+2'
De uitploeg vervangt Taichi Fukui door Dener.
90+2'
De uitploeg wisselt Carlos Santos voor Igor Formiga.
90+1'
Een speler van SC Farense staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Artur Soares Dias teruggefloten.
90+1'
Inworp voor SC Farense op de helft van Portimonense SC.
90+1'
Scheidsrechter Artur Soares Dias geeft SC Farense een doeltrap.
90'
De vijfde wissel van SC Farense. Vitor Bruno Rodrigues Goncalves komt erin voor Mattheus in Estadio de Sao Luis.
88'
Speler van het veld gestuurd in Faro: Filipe Relvas krijgt rood. Portimonense SC moet de wedstrijd vervolgen met een man minder.
84'
Scheidsrechter Artur Soares Dias kent een vrije trap toe aan SC Farense op een gevaarlijke plek voor Portimonense SC.
83'
Doeltrap voor Portimonense SC in Estadio de Sao Luis.
83'
Scheidsrechter Artur Soares Dias toont Guga (Portimonense SC) de gele kaart.
83'
Scheidsrechter Artur Soares Dias kent een vrije trap toe aan SC Farense, te nemen op de helft van Portimonense SC.
83'
Scheidsrechter Artur Soares Dias kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
Portimonense SC gebruikt de derde wissel. Midana Bigna Soares Cassama vervangt Ronie Carrillo.
80'
In Estadio de Sao Luis mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Faro.
79'
Inworp Portimonense SC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78'
Inworp op de eigen helft voor Portimonense SC.
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Portimonense SC in Faro.
77'
76'
75'
Portimonense SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Artur Soares Dias op de helft van SC Farense.
75'
74'
Arbiter Artur Soares Dias kent een vrije trap toe aan Portimonense SC op de eigen helft.
73'
Scheidsrechter Artur Soares Dias geeft een inworp aan Portimonense SC op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.