3 - 2Einde
90+4'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+4'
SC Farense schiet tussen de palen, maar Cristian Ioan Ponde ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Faro.
90+3'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio de Sao Luis.
90+3'
Trainer Jose Albano Ferreira da Mota (SC Farense) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Bruno Duarte door Rui Costa.
90+2'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Faro.
90+1'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent een vrije trap toe aan SC Farense op een gevaarlijke plek voor Estoril Praia.
90+1'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent SC Farense een inworp toe op de helft van Estoril Praia.
90'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent Estoril Praia een inworp toe op de helft van SC Farense.
89'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft een inworp aan SC Farense op de eigen helft in Estadio de Sao Luis.
88'
Igor Rossi gaat in het boekje van de scheidsrechter.
88'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luis Miguel Branco Godinho een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Faro.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Estoril Praia in Faro.
86'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft SC Farense een doeltrap.
86'
Vrije trap in Estadio de Sao Luis. Op de helft van SC Farense mag Estoril Praia een vrije trap nemen.
85'
Doeltrap voor Estoril Praia in Estadio de Sao Luis.
84'
Inworp op de eigen helft voor Estoril Praia.
84'
Inworp voor Estoril Praia in Estadio de Sao Luis op de eigen helft.
83'
Inworp voor SC Farense ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Faro.
82'
Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus (SC Farense) krijgt geel.
82'
82'
De uitploeg vervangt Wagner Pina door Joao Carlos.
82'
Estoril Praia brengt Raul Parra Artal in de plaats van Bernardo Vital.
82'
Trainer Jose Albano Ferreira da Mota gebruikt zijn vierde wissel. Mattheus wordt door Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus vervangen bij de thuisploeg.
81'
Bij SC Farense komt Elves Umar Balde er in. Hij vervangt Mohamed Belloumi.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. Estoril Praia mag een doeltrap nemen.
81'
Bruno Duarte mist het doel en scoort niet voor SC Farense.
80'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Faro.
79'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Faro.
79'
In Faro kopt Alejandro Marques (Estoril Praia) de bal, maar mist doel.
78'
77'
De derde wissel van Estoril Praia. Heriberto Tavares komt erin voor Fabricio Garcia Andrade in Estadio de Sao Luis.
77'
In Faro krijgt SC Farense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74'
Inworp voor Estoril Praia op de helft van SC Farense.
72'
Inworp Estoril Praia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71'
Trainer Vasco Cesar Freire de Seabra (Estoril Praia) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Vinicius Zanocelo door Rafik Guitane.
71'
Estoril Praia heeft Cassiano gewisseld. Alejandro Marques neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vasco Cesar Freire de Seabra.
71'
69'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho aan de thuisploeg.
68'
Scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geeft SC Farense een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Estoril Praia.