De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vila Nova de Famalicao.
90+7'
Lucas Paes Souza (Casa Pia AC) krijgt een eerste gele kaart.
90+7'
Casa Pia AC krijgt van scheidsrechter Bruno Vieira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+6'
Schot op doel van Oscar Aranda. Maar zonder doelpunt voor Famalicao als gevolg.
90+6'
Famalicao krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bruno Vieira op de helft van Casa Pia AC.
90+6'
Vergeefse doelpoging Justin de Haas (Famalicao) in Estadio Municipal de Famalicao.
90+5'
Scheidsrechter Bruno Vieira geeft Famalicao een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Casa Pia AC.
90+5'
Scheidsrechter Bruno Vieira kent Famalicao een inworp toe op de helft van Casa Pia AC.
90+5'
Vanaf links mag Oscar Aranda een hoekschop nemen voor Famalicao in Estadio Municipal de Famalicao.
90+5'
Casa Pia AC is weer compleet nu Lucas Paes Souza weer terug het veld in mag.
90+4'
Lucas Paes Souza (Casa Pia AC) raakt geblesseerd in Vila Nova de Famalicao. Scheidsrechter Bruno Vieira legt de wedstrijd even stil.
90+3'
Casa Pia AC moet opletten als Famalicao van scheidsrechter Bruno Vieira een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
Casa Pia AC schiet tussen de palen, maar Tiago Dias ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+1'
Scheidsrechter Bruno Vieira kent een vrije trap toe aan Casa Pia AC op een gevaarlijke plek voor Famalicao.
90+1'
Inworp voor Casa Pia AC op de helft van Famalicao.
89'
Scheidsrechter Bruno Vieira geeft Famalicao een vrije trap op de eigen helft.
89'
De vijfde wissel van Casa Pia AC. Fernando Andrade komt erin voor Felippe Cardoso in Estadio Municipal de Famalicao.
88'
Doeltrap voor Casa Pia AC in Estadio Municipal de Famalicao.
88'
Henrique Araujo mist een kopkans voor Famalicao.
87'
Inworp voor Casa Pia AC in Estadio Municipal de Famalicao op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Bruno Vieira kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Casa Pia AC in Vila Nova de Famalicao.
86'
De scherpte ontbreekt bij Oscar Aranda (Famalicao). Zijn poging mist doel in Vila Nova de Famalicao.
85'
Gele kaart. Angelo Pelegrinelli Neto (Casa Pia AC) gaat op de bon.
85'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Bruno Vieira aan de thuisploeg.
84'
Scheidsrechter Bruno Vieira kent een vrije trap toe aan Famalicao, te nemen op de helft van Casa Pia AC.
83'
De uitploeg wisselt Fernando Varela voor Joao Aniceto Grandela Nunes.
83'
Bij Casa Pia AC komt Nermin Zolotic er in. Hij vervangt Gaizka Larrazabal.
83'
82'
Vrije trap voor Famalicao op de helft van Casa Pia AC.
82'
Inworp voor Famalicao in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de Famalicao.
81'
Henrique Araujo vervangt Jhonder Cadiz bij de thuisploeg.
81'
Famalicao gebruikt de vierde wissel. Oscar Aranda vervangt Jose Luis Rodriguez.
80'
80'
De kopbal van Marcos Vinicios belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Famalicao.
80'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vila Nova de Famalicao.
79'
Inworp op de eigen helft voor Famalicao.
78'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de Famalicao.