1 - 0Einde
90+7'
Scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Estoril.
90+6'
Scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+5'
Inworp op de eigen helft voor Estoril Praia.
90+4'
Estoril Praia krijgt een schietkans via Alejandro Marques, maar scoort niet.
90+3'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. CD Nacional mag een doeltrap nemen.
90+2'
De scherpte ontbreekt bij Wagner Pina (Estoril Praia). Zijn poging mist doel in Estoril.
90+1'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Estoril.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Estoril Praia mag een doeltrap nemen.
90+1'
Isaac Aguiar Tomich met de kopkans! Geen doelpunt voor CD Nacional in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
90'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Estoril.
89'
In Estoril krijgt CD Nacional op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89'
Scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira geeft een inworp aan CD Nacional op de eigen helft in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
88'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
87'
CD Nacional krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira op de helft van Estoril Praia.
87'
87'
Doeltrap voor CD Nacional in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
87'
Wagner Pina mist het doel en scoort niet voor Estoril Praia.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Estoril Praia in Estoril.
86'
Gabriel Santos kopt namens CD Nacional op doel, zonder doelpunt als resultaat.
85'
CD Nacional krijgt van scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Inworp voor Estoril Praia in Estadio Antonio Coimbra da Mota op de eigen helft.
84'
Scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira geeft CD Nacional een doeltrap.
84'
Fabricio Garcia Andrade (Estoril Praia) schiet de bal op de paal.
83'
83'
De scherpte ontbreekt bij Fabricio Garcia Andrade (Estoril Praia). Zijn poging mist doel in Estoril.
82'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estoril.
80'
80'
Fabricio Garcia Andrade mist het doel en scoort niet voor Estoril Praia in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
79'
Arbiter Bruno Miguel do Carmo Vieira kent een vrije trap toe aan Estoril Praia op de eigen helft.
79'
CD Nacional krijgt een schietkans via Garcia, maar scoort niet in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
78'
Buitenspel van de uitploeg.
77'
Scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira geeft CD Nacional een vrije trap op de eigen helft.