90+6'
Scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira geeft Estrela Amadora een vrije trap op de eigen helft.
90+6'
Scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira geeft een inworp aan Estrela Amadora op de eigen helft in Estadio Jose Gomes.
90+6'
Scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira kent Famalicao een inworp toe op de helft van Estrela Amadora.
90+3'
Mario Gonzalez legt de bal in het net. De uitploeg breidt de voorsprong uit: 0-3!
90+3'
Een doelpoging van Gil Dias (Famalicao) mist scherpte.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Estrela Amadora mag een doeltrap nemen.
90+2'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jose Gomes.
90+2'
Inworp voor Estrela Amadora op de helft van Famalicao.
90+1'
Estrela Amadora krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira op de helft van Famalicao.
89'
Estrela Amadora krijgt van scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
In Estadio Jose Gomes mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Jose Gomes.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Amadora.
87'
De poging van Nani (Estrela Amadora) mist doel in Estadio Jose Gomes.
87'
Inworp voor Famalicao op de helft van Estrela Amadora.
86'
Famalicao brengt Samuel Lobato in de plaats van Marcos Vinicios.
86'
Trainer Armando Evangelista Macedo Freita gebruikt zijn vierde wissel. Calegari wordt door Rodrigo Pinheiro Ferreira vervangen bij de uitploeg.
85'
Scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira geeft Famalicao een doeltrap.
85'
Alan Ruiz mist het doel en scoort niet voor Estrela Amadora in Estadio Jose Gomes.
85'
Scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira kent Estrela Amadora een inworp toe op de helft van Famalicao.
83'
Marcos Vinicios deed het voorbereidende werk.
83'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Zaydou Youssouf. 0-2!
83'
De vijfde wissel van Estrela Amadora. Ruben Lima komt erin voor Nilton in Estadio Jose Gomes.
82'
Inworp Estrela Amadora. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
Doeltrap voor Famalicao in Estadio Jose Gomes.
81'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Amadora.
80'
Eerste gele kaart voor Danilo Filipe Melo Veiga (Estrela Amadora) in Amadora.
80'
Scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira geeft Famalicao een vrije trap op de eigen helft.
80'
78'
Scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Inworp voor Estrela Amadora in Estadio Jose Gomes op de eigen helft.
78'
Wissel in Amadora: Caio vervangt Andre Luiz bij Estrela Amadora.
77'
Inworp voor Famalicao ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Amadora.
76'
Bij Famalicao komt Tommie van de Looi er in. Hij vervangt Gustavo Sa.
76'
Inworp op de eigen helft voor Estrela Amadora.
75'
Estrela Amadora moet opletten als Famalicao van scheidsrechter Bruno Miguel do Carmo Vieira een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74'
In Estadio Jose Gomes mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.