90+11'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent Estrela Amadora een inworp toe op de helft van Boavista.
90+10'
Inworp voor Estrela Amadora op de helft van Boavista.
90+10'
Estrela Amadora mag een hoekschop nemen vanaf links via Jovane Cabral in Estadio Jose Gomes.
90+9'
Buitenspelpositie Tiago Machado (Boavista).
90+8'
Een doelpoging van Jovane Cabral (Estrela Amadora) mist scherpte.
90+8'
De bal is over de achterlijn geweest. Boavista mag een doeltrap nemen.
90+7'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora, te nemen op de helft van Boavista.
90+6'
Boavista schiet tussen de palen, maar Tiago Machado ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+5'
De scherpte ontbreekt bij Diogo Travassos (Estrela Amadora). Zijn poging mist doel in Amadora.
90+5'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Amadora.
90+5'
Jovane Cabral neemt de door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins gegeven hoekschop voor Estrela Amadora in Amadora.
90+4'
Buitenspel Estrela Amadora. Rodrigo Pinho wordt teruggefloten.
90+3'
Doelpoging Estrela Amadora! Het schot van Igor gaat niet tussen de palen.
90+3'
90+2'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft een inworp aan Estrela Amadora op de eigen helft in Estadio Jose Gomes.
90+2'
Jovane Cabral (Estrela Amadora) staat buitenspel.
90+2'
Arbiter Tiago Bruno Lopes Martins kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora op de eigen helft.
90+1'
Tome Sousa (Boavista) is weer terug binnen de lijnen.
89'
Tome Sousa (Boavista) raakt geblesseerd in Amadora. Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins legt de wedstrijd even stil.
89'
In Estadio Jose Gomes mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88'
Doeltrap voor Boavista in Estadio Jose Gomes.
88'
Estrela Amadora krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins op de helft van Boavista.
88'
Estrela Amadora mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Alan Ruiz in Estadio Jose Gomes.
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Tiago Bruno Lopes Martins een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Amadora.
86'
86'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft Boavista een doeltrap.
86'
De scherpte ontbreekt bij Alan Ruiz (Estrela Amadora). Zijn poging mist doel.
86'
De vijfde wissel van Estrela Amadora. Caio komt erin voor Danilo Filipe Melo Veiga in Estadio Jose Gomes.
86'
Vrije trap in Estadio Jose Gomes. Op de helft van Boavista mag Estrela Amadora een vrije trap nemen.
85'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins toont O Bruno (Boavista) de gele kaart.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. Estrela Amadora mag een doeltrap nemen.
81'
De poging van Salvador Agra (Boavista) mist doel.
81'
Inworp Estrela Amadora. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft Boavista een vrije trap op de eigen helft.
80'
Inworp op de eigen helft voor Boavista.
80'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft een inworp aan Boavista op de eigen helft in Estadio Jose Gomes.
79'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.