De bal is over de achterlijn geweest. Boavista mag een doeltrap nemen.
90+5'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Porto.
90+5'
Gil Vicente FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op de helft van Boavista.
90+4'
Inworp voor Gil Vicente FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Porto.
90+3'
Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent Gil Vicente FC een inworp toe op de helft van Boavista.
90+3'
In Estadio do Bessa XXI mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
Inworp voor Gil Vicente FC op de helft van Boavista.
90+2'
Arbiter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Gil Vicente FC op de eigen helft.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor Gil Vicente FC.
90+1'
Berna neemt de door scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo gegeven hoekschop voor Boavista in Porto.
90'
Achterin bij Boavista wordt de kopbal van Martim Carvalho Neto (Gil Vicente FC) tegengehouden.
90'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Fabio Jose Costa Verissimo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Porto.
90'
Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
Gil Vicente FC blokkeert de kopbal van Reisinho (Boavista) in Porto.
89'
Filipe Ferreira (Boavista) doet weer mee in Estadio do Bessa XXI.
89'
Joel Silva vervangt Filipe Ferreira bij de thuisploeg.
88'
Vrije trap voor Boavista op de helft van Gil Vicente FC.
87'
Filipe Ferreira van Boavista is geblesseerd en het spel ligt even stil.
86'
Boavista gebruikt de vierde wissel. Berna vervangt Salvador Agra.
85'
Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Gil Vicente FC een vrije trap op de eigen helft.
85'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Porto.
85'
Kans voor Gil Vicente FC in Estadio do Bessa XXI! De kopbal van Roman Mory Diaman Gbane mist het doel.
84'
Boavista moet uitkijken als Gil Vicente FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio do Bessa XXI.
84'
Vanaf rechts mag Maxime Dominguez een hoekschop nemen voor Gil Vicente FC in Estadio do Bessa XXI.
83'
83'
82'
Wissel in Porto: Ze Carlos vervangt Felipe Silva bij Gil Vicente FC.
82'
Gil Vicente FC brengt Pedro Miguel Amorim Pereira Silva in de plaats van Felix Correia.
82'
Trainer Antonio Jorge Rocha Simao (Boavista) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Martim Tavares door Luis Santos.
82'
Bij Boavista komt Ilija Vukotic er in. Hij vervangt Sebastian Perez.
82'
Boavista heeft Bruno Lourenco gewisseld. Masaki Watai neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Antonio Jorge Rocha Simao.
81'
Reisinho (Boavista) krijgt een eerste gele kaart.
81'
In Porto krijgt Gil Vicente FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80'
80'
Inworp voor Gil Vicente FC in Estadio do Bessa XXI op de eigen helft.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Gil Vicente FC mag een doeltrap nemen.
78'
78'
Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan Gil Vicente FC op de eigen helft in Estadio do Bessa XXI.
77'
Arbiter Fabio Jose Costa Verissimo kent een vrije trap toe aan Boavista op de eigen helft.