90+6'
Renato Sanches gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+6'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
90+6'
Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+5'
Arbiter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent een vrije trap toe aan Benfica op de eigen helft.
90+4'
Inworp op de eigen helft voor Benfica.
90+4'
Miguel Lopes kan weer verder bij Estrela Amadora.
90+4'
In Lissabon krijgt Estrela Amadora op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
Miguel Lopes van Estrela Amadora is geblesseerd en het spel ligt even stil.
90+1'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Benfica in de buurt van het doel van Estrela Amadora.
90'
Petterson Novaes neemt de door scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro gegeven hoekschop voor Estrela Amadora in Lissabon.
89'
Orkun Kokcu staat buitenspel. Benfica krijgt een vrije trap tegen.
88'
Vrije trap voor Benfica op de helft van Estrela Amadora.
87'
Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro toont Leo Silva (Estrela Amadora) de gele kaart.
87'
Vrije trap in Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Op de helft van Estrela Amadora mag Benfica een vrije trap nemen.
86'
Wissel in Lissabon: Arthur Cabral vervangt Vangelis Pavlidis bij Benfica.
86'
Arbiter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora op de eigen helft.
86'
Benfica krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro in Lissabon.
86'
Coach Roger Schmidt (Benfica) moet ingrijpen en brengt Benjamin Rollheiser voor de geblesseerde Tiago Maria Antunes Gouveia.
85'
Trainer Filipe Goncalo Pinto Martins gebruikt zijn vijfde wissel. Andre Luiz wordt door Petterson Novaes vervangen bij de uitploeg.
85'
Tiago Maria Antunes Gouveia blesseert zich bij Benfica, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
84'
Inworp voor Estrela Amadora in Estadio do Sport Lisboa e Benfica op de eigen helft.
83'
Inworp op de eigen helft voor Estrela Amadora.
83'
Inworp voor Benfica ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lissabon.
82'
80'
Doeltrap voor Benfica in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
80'
De scherpte ontbreekt bij Manuel Keliano (Estrela Amadora). Zijn poging mist doel in Lissabon.
79'
Buitenspel Benfica. Vangelis Pavlidis wordt teruggefloten door scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro.
79'
Hoekschop voor Benfica in Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Tiago Maria Antunes Gouveia neemt deze vanaf links.
77'
77'
Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro geeft Benfica een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Estrela Amadora.
76'
Inworp voor Estrela Amadora in de buurt van het vijandige doel in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
74'
Scheidsrechter Helder Miguel Azevedo Malheiro kent een vrije trap toe aan Benfica, te nemen op de helft van Estrela Amadora.
74'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Helder Miguel Azevedo Malheiro een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lissabon.
74'
Inworp Benfica. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
73'
72'
Caio (Estrela Amadora) krijgt een eerste gele kaart.
72'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.