5 - 0Einde
90+3'
Arbiter Fabio Melo kent een vrije trap toe aan Arouca op de eigen helft.
90+2'
Benfica schiet tussen de palen, maar Joao Pedro Seno Luis Rego ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Lissabon.
90+2'
In Estadio do Sport Lisboa e Benfica mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Doeltrap voor Arouca in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
90+1'
De scherpte ontbreekt bij Benjamin Rollheiser (Benfica). Zijn poging mist doel.
89'
In Lissabon krijgt Arouca op de eigen helft een vrije trap te nemen.
88'
Scheidsrechter Fabio Melo geeft Benfica een vrije trap op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Fabio Melo geeft een inworp aan Benfica op de eigen helft in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Fabio Melo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lissabon.
87'
Arouca brengt Yusuf Lawal in de plaats van Jason.
87'
Inworp voor Benfica in Estadio do Sport Lisboa e Benfica op de eigen helft.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Benfica in Lissabon.
85'
De thuisploeg wisselt Rafa Silva voor Joao Pedro Seno Luis Rego.
84'
Scheidsrechter Fabio Melo kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Fabio Melo aan de uitploeg.
82'
82'
Estadio do Sport Lisboa e Benfica ziet hoe Alfonso Trezza Hernandez op doel schiet, maar niet scoort voor Arouca.
80'
Scheidsrechter Fabio Melo kent Benfica een inworp toe op de helft van Arouca.
77'
Rafa Silva met de assist.
77'
Benfica bouwt zijn voorsprong in Lissabon uit tot 5-0 dankzij een doelpunt van Casper Tengstedt.
76'
Arouca heeft Cristo Gonzalez gewisseld. Miguel Puche Garcia neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Daniel Sousa.
76'
Trainer Daniel Sousa gebruikt zijn derde wissel. David Simao wordt door Oriol Busquets vervangen bij de uitploeg.
76'
Bij Benfica komt Casper Tengstedt er in. Hij vervangt Angel di Maria.
76'
Wissel in Lissabon: Benjamin Rollheiser vervangt Orkun Kokcu bij Benfica.
75'
Inworp voor Arouca op de helft van Benfica.
75'
Jason neemt de door scheidsrechter Fabio Melo gegeven hoekschop voor Arouca in Lissabon.
74'
Hoekschop voor Arouca in Estadio do Sport Lisboa e Benfica. David Simao neemt deze vanaf rechts.
73'
De bal is over de achterlijn geweest. Arouca mag een doeltrap nemen.
73'
De poging van Orkun Kokcu (Benfica) mist doel in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
71'
Arouca moet opletten als Benfica van scheidsrechter Fabio Melo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
70'
69'
Inworp voor Benfica in de buurt van het vijandige doel in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
69'
Scheidsrechter Fabio Melo geeft Benfica een doeltrap.
69'
Een doelpoging van Cristo Gonzalez (Arouca) mist scherpte.
68'
Buitenspelpositie voor Joao Pedro Goncalves Neves (Benfica) in Estadio do Sport Lisboa e Benfica (Lissabon).
67'
De bal is over de achterlijn geweest. Benfica mag een doeltrap nemen.
66'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
65'
Tiago Maria Antunes Gouveia vervangt Florentino Luis bij de thuisploeg.
65'
Trainer Roger Schmidt (Benfica) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Antonio Silva door Morato.
64'
Arouca krijgt van scheidsrechter Fabio Melo op eigen helft een vrije trap toegewezen.