Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft SC Farense een doeltrap.
90+8'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vila das Aves.
90+7'
Avs Futebol Sad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo op de helft van SC Farense.
90+7'
Inworp SC Farense. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+6'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Lucas Piazon (Avs Futebol Sad).
90+6'
Inworp op de eigen helft voor SC Farense.
90+5'
Inworp voor SC Farense op de helft van Avs Futebol Sad.
90+5'
De kopbal van Ze Luis wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van SC Farense.
90+4'
SC Farense moet opletten als Avs Futebol Sad van scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
In Estadio do CD das Aves mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+4'
Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
De poging van Rafael Barbosa (SC Farense) mist doel.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Avs Futebol Sad mag een doeltrap nemen.
90+3'
Inworp Avs Futebol Sad. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft SC Farense een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
SC Farense schiet tussen de palen, maar Elves Umar Balde ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Vila das Aves.
90'
Hoekschop voor SC Farense in Estadio do CD das Aves. Angelo Pelegrinelli Neto neemt deze vanaf links.
90'
SC Farense krijgt een schietkans via Paulo Victor, maar scoort niet.
89'
Vrije trap voor SC Farense op de helft van Avs Futebol Sad.
89'
88'
In Vila das Aves krijgt SC Farense op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio do CD das Aves.
86'
85'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor SC Farense in Vila das Aves.
84'
De vijfde wissel van SC Farense. Paulo Victor komt erin voor Alex Millan in Estadio do CD das Aves.
84'
Bij SC Farense komt Bruno Miguel Vicente dos Santos er in. Hij vervangt Derick Theodoro Santos Poloni.
84'
Doeltrap voor SC Farense in Estadio do CD das Aves.
84'
Doelpoging Avs Futebol Sad! Het schot van Vasco Rafael Fortes Lopes gaat niet tussen de palen in Vila das Aves.
83'
83'
Deze wissel was niet voorzien. Vitor Fernando de Carvalho Campelos moet de aangeslagen Baptiste Roux vervangen. Jorge Teixeira komt voor hem in de plaats. Dit is de vijfde wissel voor Avs Futebol Sad.
82'
Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Baptiste Roux (Avs Futebol Sad) in Estadio do CD das Aves.
80'
Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft een inworp aan SC Farense op de eigen helft in Estadio do CD das Aves.
80'
Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo geeft Avs Futebol Sad een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van SC Farense.
78'
78'
Derick Theodoro Santos Poloni lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij SC Farense.
78'
Avs Futebol Sad mag een hoekschop nemen vanaf links via Lucas Piazon in Estadio do CD das Aves.
77'
De thuisploeg wisselt Kiki voor Rafael Vela Rodrigues.
77'
Ze Luis vervangt Rodrigo Ribeiro bij de thuisploeg.
76'
Derick Theodoro Santos Poloni (SC Farense) raakt geblesseerd in Vila das Aves. Scheidsrechter Fabio Jose Costa Verissimo legt de wedstrijd even stil.