90+3'
In Arouca kan Matias Emiliano Rocha Calderon (Arouca) weer verder.
90+3'
Gele kaart in Arouca: Tomas Ribeiro (Vitoria) gaat op de bon bij scheidsrechter Bruno Costa.
90+2'
Vrije trap in Estadio Municipal de Arouca. Op de helft van Vitoria mag Arouca een vrije trap nemen.
90+2'
Inworp voor Vitoria in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de Arouca.
90'
Matias Emiliano Rocha Calderon raakt geblesseerd bij Arouca en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
89'
Arouca krijgt van scheidsrechter Bruno Costa op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Hoekschop voor Arouca in Estadio Municipal de Arouca. Miguel Puche Garcia neemt deze vanaf rechts.
87'
Arouca krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bruno Costa op de helft van Vitoria.
86'
De uitploeg wisselt Andre Andre voor Goncalo Nogueira.
86'
Miguel Magalhaes vervangt Bruno Gaspar bij de uitploeg.
85'
Scheidsrechter Bruno Costa geeft Arouca een doeltrap.
83'
Trainer Daniel Sousa (Arouca) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt David Simao door Vitinho.
83'
Wissel in Arouca: Yaw Moses vervangt Pedro Santos bij Arouca.
82'
Scheidsrechter Bruno Costa toont Yusuf Lawal (Arouca) de gele kaart.
82'
Scheidsrechter Bruno Costa kent een vrije trap toe aan Vitoria, te nemen op de helft van Arouca.
82'
Eerste gele kaart voor Jose Carlos Natario Ferreira (Vitoria) in Arouca.
81'
Doeltrap voor Vitoria in Estadio Municipal de Arouca.
80'
Inworp Arouca. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
In Arouca krijgt Vitoria op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79'
Vitoria gebruikt de tweede wissel. Jose Carlos Natario Ferreira vervangt Tiago Silva.
78'
Vrije trap voor Arouca op de helft van Vitoria.
77'
Arouca moet opletten als Vitoria van scheidsrechter Bruno Costa een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
77'
Scheidsrechter Bruno Costa geeft Vitoria een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Arouca.
76'
Scheidsrechter Bruno Costa geeft een inworp aan Vitoria op de eigen helft in Estadio Municipal de Arouca.
74'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
73'
In Estadio Municipal de Arouca mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
72'
Gele kaart. Andre Andre (Vitoria) gaat op de bon.
72'
Scheidsrechter Bruno Costa kent een vrije trap toe aan Arouca, te nemen op de helft van Vitoria.
72'
Inworp op de eigen helft voor Arouca.
72'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Arouca.
71'
Scheidsrechter Bruno Costa kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70'
De uitploeg vervangt Nelson Oliveira door Kaio.
69'
Inworp voor Vitoria op de helft van Arouca.
67'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de Arouca.