De bal is over de achterlijn geweest. CD Nacional mag een doeltrap nemen.
90+7'
Nico Mantl (Arouca) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+6'
Gele kaart in Arouca: Matheus Dias (CD Nacional) gaat op de bon bij scheidsrechter Sergio Jose Dos Santos Guelho.
90+6'
Arouca krijgt van scheidsrechter Sergio Jose Dos Santos Guelho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Scheidsrechter Sergio Jose Dos Santos Guelho kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+5'
Arouca mag een hoekschop nemen vanaf links via Ivo Rodrigues in Estadio Municipal de Arouca.
90+4'
Ze Vitor gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+4'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Sergio Jose Dos Santos Guelho een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Arouca.
90+2'
Inworp voor CD Nacional in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de Arouca.
90+1'
Inworp voor Arouca in Estadio Municipal de Arouca op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Sergio Jose Dos Santos Guelho geeft CD Nacional een doeltrap.
90'
Hoekschop voor Arouca in Estadio Municipal de Arouca. Ivo Rodrigues neemt deze vanaf links.
89'
Scheidsrechter Sergio Jose Dos Santos Guelho kent een vrije trap toe aan CD Nacional, te nemen op de helft van Arouca.
89'
Inworp CD Nacional. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Inworp voor Arouca op de helft van CD Nacional.
87'
Arouca moet opletten als CD Nacional van scheidsrechter Sergio Jose Dos Santos Guelho een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
87'
In Estadio Municipal de Arouca mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87'
87'
Wissel in Arouca: Daniel Penha vervangt Jose Manuel Mendes Gomes bij CD Nacional.
86'
Vrije trap in Estadio Municipal de Arouca. Op de helft van CD Nacional mag Arouca een vrije trap nemen.
86'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Arouca.
85'
Doeltrap voor Arouca in Estadio Municipal de Arouca.
84'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor CD Nacional in de buurt van het doel van Arouca.
84'
CD Nacional krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sergio Jose Dos Santos Guelho op de helft van Arouca.
82'
CD Nacional mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
82'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Sergio Jose Dos Santos Guelho een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Arouca.
82'
81'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Arouca.
81'
81'
Doelpoging CD Nacional! Het schot van Garcia gaat niet tussen de palen in Arouca.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Arouca in Arouca.
80'
Scheidsrechter Sergio Jose Dos Santos Guelho kent CD Nacional een inworp toe op de helft van Arouca.
79'
Trainer Gonzalo Manuel Garcia Garcia (Arouca) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Henrique Araujo door Vladislav Morozov.
79'
De thuisploeg wisselt David Simao voor Pedro Santos.
79'
CD Nacional heeft Nigel Thomas gewisseld. Isaac Aguiar Tomich neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Tiago Margarido.
76'
Gele kaart. Tiago Reis (CD Nacional) gaat op de bon.
76'
Arbiter Sergio Jose Dos Santos Guelho kent een vrije trap toe aan CD Nacional op de eigen helft.
76'
Arouca krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sergio Jose Dos Santos Guelho in Arouca.
76'
Vanaf rechts mag Ivo Rodrigues een hoekschop nemen voor Arouca in Estadio Municipal de Arouca.
75'
Arouca mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ivo Rodrigues in Estadio Municipal de Arouca.