De uitploeg krijgt een doeltrap in Arouca.
90+8'
Een doelpoging van Alfonso Trezza Hernandez (Arouca) mist scherpte.
90+7'
Arouca mag een hoekschop nemen vanaf rechts via David Simao in Estadio Municipal de Arouca.
90+6'
Leonel Bucca (Estrela Amadora) krijgt geel van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira in Estadio Municipal de Arouca en moet oppassen.
90+6'
Arouca krijgt van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Doeltrap voor Estrela Amadora in Estadio Municipal de Arouca.
90+4'
Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft Arouca een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Estrela Amadora.
90+3'
Geel voor Leo Silva. Hij zal er volgende wedstrijd niet bij zijn voor Estrela Amadora.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Estrela Amadora in Arouca.
90+3'
De scherpte ontbreekt bij Cristo Gonzalez (Arouca). Zijn poging mist doel.
90+1'
Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Gele kaart. Matias Emiliano Rocha Calderon (Arouca) gaat op de bon.
90'
Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft Estrela Amadora een vrije trap op de eigen helft.
87'
Vrije trap voor Estrela Amadora op de helft van Arouca.
86'
Inworp voor Arouca in Estadio Municipal de Arouca op de eigen helft.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Estrela Amadora mag een doeltrap nemen.
86'
Een doelpoging van Morlaye Sylla (Arouca) in Arouca mist scherpte.
84'
Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft Estrela Amadora een doeltrap.
84'
Arouca krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira op de helft van Estrela Amadora.
84'
83'
Inworp op de eigen helft voor Arouca.
83'
De thuisploeg wisselt Vladislav Morozov voor Alfonso Trezza Hernandez.
83'
Bij Arouca komt Yusuf Lawal er in. Hij vervangt Jason.
83'
Francisco Montero (Arouca) bevindt zich in buitenspelpositie.
82'
Arouca krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira in Arouca.
79'
Scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira geeft een inworp aan Estrela Amadora op de eigen helft in Estadio Municipal de Arouca.
78'
Inworp Estrela Amadora. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78'
Schot op doel van Pedro Santos. Maar zonder doelpunt voor Arouca als gevolg.
77'
Estrela Amadora krijgt een schietkans via Regis Ndo, maar scoort niet in Estadio Municipal de Arouca.
76'
76'
Arbiter Miguel Bertolo Nogueira kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora op de eigen helft.
75'
Inworp op de eigen helft voor Estrela Amadora.
75'
De vijfde wissel van coach Sergio Agostinho de Oliveira Vieira (Estrela Amadora) is een noodgedwongen wijziging. Nanu vervangt de aangeslagen Jean Felipe.
74'
Jean Felipe raakt geblesseerd bij Estrela Amadora en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
73'
Doeltrap voor Arouca in Estadio Municipal de Arouca.
72'
71'
In Estadio Municipal de Arouca mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70'
Coach Daniel Sousa (Arouca) moet ingrijpen en brengt Weverson voor de geblesseerde Quaresma.
69'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Quaresma (Arouca).
69'
Inworp Arouca. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.