90+7'
Hoekschop voor SC Braga in Braga Municipal. Pizzi neemt deze vanaf links.
90+6'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent SC Braga een inworp toe op de helft van Casa Pia AC.
90+6'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft SC Braga een vrije trap op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft SC Braga een doeltrap.
90+4'
In Braga kopt Felippe Cardoso (Casa Pia AC) de bal, maar mist doel.
90+4'
Casa Pia AC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins in Braga.
90+3'
Buitenspelpositie Abel Ruiz (SC Braga).
90+3'
SC Braga mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Rony Lopes in Braga Municipal.
90+2'
Trainer Rui Pedro Viegas Silva Gomes Duarte (SC Braga) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Bruma door Jose Fonte.
90+2'
Gele kaart. Bruma (SC Braga) gaat op de bon.
90+2'
Felippe Cardoso (Casa Pia AC) krijgt geel van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins in Braga Municipal en moet oppassen.
90+2'
SC Braga schiet tussen de palen, maar Rony Lopes ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Braga.
90+1'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Braga.
90+1'
Cristian Borja mist het doel en scoort niet voor SC Braga in Braga Municipal.
88'
Het voorbereidende werk werd verricht door Vitor Carvalho.
88'
Het staat 4-3 in Braga Municipal! Abel Ruiz zet de thuisploeg op voorsprong.
87'
In Braga krijgt Casa Pia AC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Inworp voor SC Braga in Braga Municipal op de eigen helft.
84'
Pablo staat buitenspel. Casa Pia AC krijgt een vrije trap tegen.
84'
De vierde wissel van Casa Pia AC. Kevin Martin Krygard komt erin voor Duplexe Tchamba in Braga Municipal.
84'
Trainer Goncalo Jose Goncalves dos Santos gebruikt zijn vijfde wissel. Telasco Jose Segovia Perez wordt door Tiago Dias vervangen bij de uitploeg.
83'
Eerste gele kaart voor Duplexe Tchamba (Casa Pia AC) in Braga.
83'
SC Braga krijgt van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
Trainer Rui Pedro Viegas Silva Gomes Duarte (SC Braga) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Rodrigo Zalazar door Vitor Carvalho.
83'
Wissel in Braga: Rony Lopes vervangt João Moutinho bij SC Braga.
80'
Casa Pia AC in buitenspelpositie.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor SC Braga in Braga.
79'
Een doelpoging van Ruben Lameiras (Casa Pia AC) mist scherpte.
78'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77'
77'
Kans voor Casa Pia AC in Braga Municipal! De kopbal van Duplexe Tchamba mist het doel.
75'
Alvaro Djalo Dias Fernandes (SC Braga) krijgt een tweede gele kaart en moet met rood van het veld.
75'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Casa Pia AC in de buurt van het doel van SC Braga.
74'
Gele kaart in Braga: Alvaro Djalo Dias Fernandes (SC Braga) gaat op de bon bij scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins.
74'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent een vrije trap toe aan Casa Pia AC, te nemen op de helft van SC Braga.
74'
Leonardo Filipe Cruz Lelo neemt de door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins gegeven hoekschop voor Casa Pia AC in Braga.
72'
Eigen doelpunt van Paulo Oliveira in Braga: 3-3!
71'
Casa Pia AC brengt Samuel Justo in de plaats van Benedito Mambuene Mukendi.
71'
Casa Pia AC heeft Nuno Moreira gewisseld. Ruben Lameiras neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Goncalo Jose Goncalves dos Santos.
70'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent een vrije trap toe aan SC Braga, te nemen op de helft van Casa Pia AC.