90+6'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Rio Ave in de buurt van het doel van Vitoria.
90+5'
De assist kwam van Nuno Valente Santos.
90+5'
Doelpunt! Vitoria brengt het verschil terug tot 2-1 via Nuno Valente Santos.
90+4'
Vitoria mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tiago Silva in Estadio dos Arcos.
90+4'
Tiago Silva neemt de door scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho gegeven hoekschop voor Vitoria in Vila do Conde.
90+4'
Achterin bij Rio Ave wordt de kopbal van Nelson Oliveira (Vitoria) tegengehouden.
90+3'
Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft Vitoria een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Rio Ave.
90+2'
Inworp voor Vitoria in de buurt van het vijandige doel in Estadio dos Arcos.
90+1'
90+1'
Inworp voor Vitoria ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Vila do Conde.
90'
Inworp Rio Ave. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft Rio Ave een doeltrap.
88'
Emmanuel Boateng (Rio Ave) is weer terug binnen de lijnen.
88'
Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft een inworp aan Vitoria op de eigen helft in Estadio dos Arcos.
87'
Emmanuel Boateng raakt geblesseerd bij Rio Ave en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
86'
Gele kaart. Tomas Handel (Vitoria) gaat op de bon.
86'
Rio Ave krijgt van scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vila do Conde.
84'
Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho toont Joao Pedro Salazar da Graca (Rio Ave) de gele kaart.
84'
De uitploeg vervangt Tomas Ribeiro door Adrian Butzke.
83'
De vijfde wissel van Rio Ave. Marios Vroussay komt erin voor Joca in Estadio dos Arcos.
83'
Rio Ave gebruikt de vierde wissel. Amine Oudrhiri vervangt Joao Pedro Salazar da Graca.
83'
Trainer Luis Carlos Batalha Freire (Rio Ave) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Umaro Embalo door Fabio Ronaldo Costa Conceicao.
82'
Inworp voor Rio Ave in Estadio dos Arcos op de eigen helft.
81'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio dos Arcos.
80'
Santos Aderlan (Rio Ave) krijgt geel.
80'
Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho kent een vrije trap toe aan Vitoria, te nemen op de helft van Rio Ave.
80'
80'
Inworp op de eigen helft voor Rio Ave.
79'
78'
Doeltrap voor Rio Ave in Estadio dos Arcos.
78'
Manuel Jorge Silva kopt namens Vitoria op doel, zonder doelpunt als resultaat.
78'
Vitoria mag een hoekschop nemen vanaf links via Nuno Valente Santos in Estadio dos Arcos.
77'
Vitoria krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho in Vila do Conde.
76'
Inworp voor Vitoria op de helft van Rio Ave.
76'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Vila do Conde.
75'
In Estadio dos Arcos mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74'
Vrije trap in Estadio dos Arcos. Op de helft van Vitoria mag Rio Ave een vrije trap nemen.
74'
Scheidsrechter Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho geeft een gele kaart aan Bruno Gaspar (Vitoria).