1 - 1Einde
90+7'
Rio Ave krijgt een schietkans via Emmanuel Boateng, maar scoort niet in Estadio dos Arcos.
90+6'
Hoekschop voor Benfica in Estadio dos Arcos. Fredrik Aursnes neemt deze vanaf links.
90+6'
Vanaf links mag Fredrik Aursnes een hoekschop nemen voor Benfica in Estadio dos Arcos.
90+5'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft Rio Ave een doeltrap.
90+3'
Joao Pedro Loureiro da Costa schiet vanaf elf meter raak voor Rio Ave. Het staat weer gelijk in Vila do Conde: 1-1.
87'
In Vila do Conde kan Orkun Kokcu (Benfica) weer verder.
87'
Rio Ave krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva in Vila do Conde.
87'
Wissel in Vila do Conde: Juan Bernat vervangt Alvaro Fernandez Carreras bij Benfica.
86'
Orkun Kokcu (Benfica) krijgt geel van scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva in Estadio dos Arcos en moet oppassen.
86'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft een gele kaart aan Adrien Silva (Rio Ave).
86'
De uitploeg wisselt Orkun Kokcu voor Gianluca Prestianni.
85'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva legt de wedstrijd even stil om Orkun Kokcu (Benfica) aan een blessure te laten behandelen in Vila do Conde.
85'
Samuel Soares lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Benfica.
85'
Het spel ligt even stil: Samuel Soares (Benfica) is geblesseerd.
83'
In Vila do Conde krijgt Benfica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79'
Inworp voor Benfica ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Vila do Conde.
79'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva geeft Benfica een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Rio Ave.
78'
78'
Emmanuel Boateng staat buitenspel. Rio Ave krijgt een vrije trap tegen.
76'
Arbiter David Rafael Oliveira da Silva kent een vrije trap toe aan Rio Ave op de eigen helft.
76'
Benfica mag een hoekschop nemen vanaf links via Orkun Kokcu in Estadio dos Arcos.
75'
Casper Tengstedt (Benfica) kan niet meer verder. Gustavo Varela vervangt hem bij de uitploeg.
75'
Casper Tengstedt blesseert zich bij Benfica, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio dos Arcos.
75'
Bij Rio Ave komt Vitor Hugo Gomes Da Silva er in. Hij vervangt Amine Oudrhiri.
74'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Rio Ave in Vila do Conde.
74'
Doelpoging Benfica! Het schot van Casper Tengstedt gaat niet tussen de palen in Vila do Conde.
74'
Estadio dos Arcos ziet hoe Joao Pedro Goncalves Neves op doel schiet, maar niet scoort voor Benfica.
74'
Orkun Kokcu neemt de door scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva gegeven hoekschop voor Benfica in Vila do Conde.
72'
De bal is over de achterlijn geweest. Rio Ave mag een doeltrap nemen.
72'
Orkun Kokcu mist het doel en scoort niet voor Benfica.
71'
Casper Tengstedt (Benfica) staat buitenspel in Vila do Conde, gezien door scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva.
68'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio dos Arcos.
68'
Rio Ave brengt Umaro Embalo in de plaats van Marios Vroussay.
67'
Vergeefse doelpoging João Mario (Benfica) in Estadio dos Arcos.
66'
Inworp voor Benfica in de buurt van het vijandige doel in Estadio dos Arcos.
66'
64'
Scheidsrechter David Rafael Oliveira da Silva kent een vrije trap toe aan Rio Ave, te nemen op de helft van Benfica.
63'
Benfica gebruikt de eerste wissel. Tiago Maria Antunes Gouveia vervangt Benjamin Rollheiser.
62'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio dos Arcos.