90+4'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
90+4'
Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves.
90+3'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves geeft een inworp aan Sporting CP op de eigen helft in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
90+2'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves geeft Estoril Praia een doeltrap.
90+2'
Sporting CP krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves in Estoril.
90+1'
Gele kaart in Estoril: Vinicius Zanocelo (Estoril Praia) gaat op de bon bij scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves.
90+1'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves geeft Sporting CP een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
De uitploeg wisselt Hidemasa Morita voor Koba Koindredi.
90'
Sporting CP krijgt van scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
In Estoril krijgt Sporting CP op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89'
Hoekschop voor Sporting CP in Estadio Antonio Coimbra da Mota. Trincao neemt deze vanaf rechts.
89'
Sporting CP heeft Ricardo Esgaio gewisseld. Ivan Fresneda Corraliza neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ruben Filipe Marques Amorim.
89'
De uitploeg vervangt Pedro Goncalves door Miguel Pedro Miranda de Oliveira Menino.
88'
Sporting CP krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves op de helft van Estoril Praia.
86'
Raul Parra Artal neemt de door scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves gegeven hoekschop voor Estoril Praia in Estoril.
86'
Inworp voor Estoril Praia in de buurt van het vijandige doel in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
85'
In Estadio Antonio Coimbra da Mota mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85'
Estoril Praia brengt Raul Parra Artal in de plaats van Bernardo Vital.
85'
Bij Estoril Praia komt Joao Carlos er in. Hij vervangt Wagner Pina.
85'
Inworp Estoril Praia. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
Scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves fluit voor buitenspel van Estoril Praia.
82'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estoril.
81'
Het voorbereidende werk werd verricht door Nuno Santos.
81'
Sporting CP komt op een 0-1 voorsprong in Estoril via Paulinho!
80'
Sebastian Coates (Sporting CP) krijgt een eerste gele kaart.
80'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Estoril Praia mag een doeltrap nemen.
79'
Trainer Vasco Cesar Freire de Seabra gebruikt zijn derde wissel. Pedro Alvaro wordt door Eliaquim Mangala vervangen bij de thuisploeg.
79'
Estadio Antonio Coimbra da Mota ziet hoe Sporting CP een vrije trap tegen krijgt omdat Paulinho buitenspel staat.
78'
Inworp voor Sporting CP op de helft van Estoril Praia.
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sporting CP in Estoril.
77'
Rodrigo Gomes mist het doel en scoort niet voor Estoril Praia.
77'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Estoril.
77'
Trincao schiet op doel maar scoort niet voor Sporting CP in Estoril.
76'
Sporting CP mag een hoekschop nemen vanaf links via Nuno Santos in Estadio Antonio Coimbra da Mota.
75'
Fabricio Santos Simoes (Estoril Praia) krijgt geel.
75'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Joao Antonio Ferreira Goncalves een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Estoril.
75'
Estoril Praia krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Joao Antonio Ferreira Goncalves in Estoril.