Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geeft Gil Vicente FC een doeltrap.
90+5'
Gil Vicente FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
Nanu (Estrela Amadora) krijgt geel van scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro in Estadio Jose Gomes en moet oppassen.
90+4'
Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geeft een gele kaart aan Leonel Bucca (Estrela Amadora).
90+4'
In Estadio Jose Gomes ziet het publiek dat Pedro Sa (Estrela Amadora) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
90+3'
Het spel ligt even stil: Pedro Sa (Estrela Amadora) is geblesseerd.
90+2'
Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro kent Gil Vicente FC een inworp toe op de helft van Estrela Amadora.
90+2'
Estrela Amadora moet opletten als Gil Vicente FC van scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+1'
Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geeft een inworp aan Estrela Amadora op de eigen helft in Estadio Jose Gomes.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gil Vicente FC in Amadora.
90'
Estrela Amadora mag een hoekschop nemen vanaf links via Hevertton in Estadio Jose Gomes.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Estrela Amadora mag een doeltrap nemen.
87'
Doeltrap voor Gil Vicente FC in Estadio Jose Gomes.
85'
Bruno de Oliveira Brigido (Estrela Amadora) doet weer mee in Estadio Jose Gomes.
84'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Bruno de Oliveira Brigido (Estrela Amadora).
83'
Hoekschop voor Estrela Amadora in Estadio Jose Gomes. Hevertton neemt deze vanaf links.
82'
De vierde wissel van Estrela Amadora. Hevertton komt erin voor Miguel Lopes in Estadio Jose Gomes.
82'
Estrela Amadora gebruikt de derde wissel. Pedro Sa vervangt Regis Ndo.
79'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Jose Gomes.
78'
77'
Miguel Lopes (Estrela Amadora) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
77'
Miguel Lopes raakt geblesseerd bij Estrela Amadora en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
77'
Gil Vicente FC heeft Maxime Dominguez gewisseld. Valdemiro Pinto Domingos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Antonio Jose Marreco De Gouveia.
76'
75'
Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geeft Estrela Amadora een vrije trap op de eigen helft.
74'
De bal is over de achterlijn geweest. Gil Vicente FC mag een doeltrap nemen.
74'
In Amadora kan Andre Luiz (Estrela Amadora) weer verder.
72'
Het spel ligt even stil: Andre Luiz (Estrela Amadora) is geblesseerd.
72'
Estrela Amadora is weer compleet nu Bruno de Oliveira Brigido weer terug het veld in mag.
71'
Bruno de Oliveira Brigido van Estrela Amadora is geblesseerd en het spel ligt even stil.
70'
Gil Vicente FC krijgt van scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro op eigen helft een vrije trap toegewezen.
69'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Joao Pedro Pinheiro een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Amadora.
68'
Scheidsrechter Joao Pedro Pinheiro geeft Estrela Amadora een doeltrap.
67'
Estrela Amadora brengt Andre Luiz in de plaats van Kikas.
67'
Trainer Antonio Jose Marreco De Gouveia (Gil Vicente FC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Murilo door Laurindo Dilson Aurelio.
66'
Het schot van Ze Carlos (Gil Vicente FC) gaat op de paal in Estadio Jose Gomes.
66'
65'
Arbiter Joao Pedro Pinheiro kent een vrije trap toe aan Gil Vicente FC op de eigen helft.