2 - 2Einde
90+11'
Doelpunt in Porto! Reisinho scoort de 2-2 gelijkmaker voor de thuisploeg uit een strafschop.
90+5'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft FC Vizela een vrije trap op de eigen helft.
90+5'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft Boavista een doeltrap.
90+5'
Een doelpoging van Jota (FC Vizela) in Porto mist scherpte.
90+5'
Geel voor Chidozie Awaziem. Hij zal er volgende wedstrijd niet bij zijn voor Boavista.
90+5'
Vrije trap in Estadio do Bessa XXI. Op de helft van Boavista mag FC Vizela een vrije trap nemen.
90+4'
Doeltrap voor Boavista in Estadio do Bessa XXI.
90+4'
De scherpte ontbreekt bij Orest Lebedenko (FC Vizela). Zijn poging mist doel in Porto.
90+3'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Een speler van Boavista staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins teruggefloten.
90'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Porto.
89'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Tiago Bruno Lopes Martins een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Porto.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Vizela mag een doeltrap nemen.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Vizela in Porto.
86'
85'
Inworp voor FC Vizela in Estadio do Bessa XXI op de eigen helft.
84'
Boavista krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins in Porto.
84'
Boavista gebruikt de vierde wissel. Berna vervangt Bruno Lourenco.
84'
De derde wissel van FC Vizela. Aleksandar Busnic komt erin voor Matias Lacava in Estadio do Bessa XXI.
81'
Bruno Lourenco neemt de door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins gegeven hoekschop voor Boavista in Porto.
81'
Inworp voor Boavista ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Porto.
80'
Boavista mag een hoekschop nemen vanaf links via Salvador Agra in Estadio do Bessa XXI.
79'
Boavista schiet tussen de palen, maar Robert Bozenik ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Porto.
79'
Boavista brengt Martim Tavares in de plaats van Ilija Vukotic.
79'
Doeltrap voor FC Vizela in Estadio do Bessa XXI.
79'
Poging met het hoofd van Robert Bozenik (Boavista), maar hij mist het doel.
77'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft een inworp aan FC Vizela op de eigen helft in Estadio do Bessa XXI.
76'
Samu (FC Vizela) is weer terug binnen de lijnen.
76'
Scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geeft FC Vizela een doeltrap.
74'
Het spel ligt even stil in Porto. Samu (FC Vizela) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
74'
Coach Ruben De La Barrera Fernandez (FC Vizela) moet ingrijpen en brengt Alex Mendez voor de geblesseerde Matheus Pereira de Souza.
73'
73'
Kans voor Boavista in Estadio do Bessa XXI! De kopbal van Vincent Sasso mist het doel.
73'
In Porto kan Matheus Pereira de Souza (FC Vizela) weer verder.
71'
Matheus Pereira de Souza blesseert zich bij FC Vizela, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio do Bessa XXI.
70'
Vrije trap voor Boavista op de helft van FC Vizela.
70'
Arbiter Tiago Bruno Lopes Martins kent een vrije trap toe aan Boavista op de eigen helft.