Vergeefse doelpoging Christian Martín Flores Cordova (Alianza Atletico).
90+3'
Hector Alipio Zeta Lacherre (Union Comercio) staat buitenspel.
90+2'
Inworp Union Comercio. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor Alianza Atletico.
90'
Inworp voor Union Comercio in Estadio Municipal Carlos Vidaurre García op de eigen helft.
90'
Miguel Alexander Carranza Macahuachi gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90'
De uitploeg vervangt Rodrigo Facundo Castro door Christian Martín Flores Cordova.
87'
Doelpunt! Teodoro Paredes scoort en brengt de thuisploeg weer iets dichterbij.
87'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Tarapoto.
87'
Inworp voor Union Comercio in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal Carlos Vidaurre García.
86'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal Carlos Vidaurre García.
85'
Inworp Alianza Atletico. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
Achterin bij Alianza Atletico wordt de kopbal van Teodoro Paredes (Union Comercio) tegengehouden.
82'
De thuisploeg vervangt Hernan Perez door Kevin Josue Ferreyra Chonlon.
82'
Union Comercio gebruikt de derde wissel. Jorge Joel Tandazo Espinoza vervangt Luis Javier Navea Tolmos.
81'
Vrije trap in Estadio Municipal Carlos Vidaurre García. Op de helft van Alianza Atletico mag Union Comercio een vrije trap nemen.
81'
Vrije trap voor Union Comercio op de helft van Alianza Atletico.
80'
Inworp op de eigen helft voor Union Comercio.
76'
Union Comercio krijgt een schietkans via Kelvin Denis Sanchez Vasquez, maar scoort niet.
75'
Willy Diaz (Union Comercio) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
73'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Willy Diaz (Union Comercio).
71'
Bij Alianza Atletico komt Hernan Lupu er in. Hij vervangt Santiago Daniel Arias Fierro.
71'
Renato Espinoza Torres (Alianza Atletico) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Jeremy Canela Temoche.
71'
Renato Espinoza Torres van Alianza Atletico is geblesseerd en het spel ligt even stil.
71'
Gele kaart. Rodrigo Facundo Castro (Alianza Atletico) gaat op de bon.
68'
Union Comercio brengt Hector Alipio Zeta Lacherre in de plaats van Josue Torres.
68'
Renato Espinoza Torres staat buitenspel. Alianza Atletico krijgt een vrije trap tegen.
66'
In Estadio Municipal Carlos Vidaurre García mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66'
Hernan Perez (Union Comercio) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
65'
63'
In Tarapoto krijgt Alianza Atletico op de eigen helft een vrije trap te nemen.
63'
De bal is over de achterlijn geweest. Union Comercio mag een doeltrap nemen.
63'
Poging met het hoofd van Renato Espinoza Torres (Alianza Atletico), maar hij mist het doel.
62'
61'
Vrije trap in Estadio Municipal Carlos Vidaurre García. Op de helft van Union Comercio mag Alianza Atletico een vrije trap nemen.
60'
Inworp voor Union Comercio ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tarapoto.