90+3'
Carlos Mannucci loopt uit naar een comfortabele 2-6 voorsprong dankzij Luis Alfredo Urruti Gimenez.
90+3'
Carlos Mannucci schiet tussen de palen, maar Johnny Victor Vidales Lature ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+2'
Scheidsrechter Mike Palomino geeft Carlos Mannucci een doeltrap.
90+2'
A Huaman (Sport Boys Association) treft de lat!
90'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Miguel Grau.
86'
Fabrizio Roca slaagt erin door een penalty te benutten de achterstand de verkleinen in Estadio Miguel Grau in Callao. 2-5!
84'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Mike Palomino een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Callao.
83'
Schot op doel van Cristian Rafael Techera Cribelli. Maar zonder doelpunt voor Sport Boys Association als gevolg.
82'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Sport Boys Association in de buurt van het doel van Carlos Mannucci.
82'
Sport Boys Association krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mike Palomino op de helft van Carlos Mannucci.
82'
Carlos Mannucci krijgt een schietkans via Johnny Victor Vidales Lature, maar scoort niet.
81'
De uitploeg incasseert geel op naam van Manuel Alexander Heredia Rojas.
80'
De vijfde wissel van Sport Boys Association. Joshua Cantt komt erin voor Francisco Guillermo Grahl in Estadio Miguel Grau.
79'
De uitploeg vervangt Gonzalo Nicolas Rizzo Sanchez door Nelinho Quina.
79'
Bij Carlos Mannucci komt Johnny Victor Vidales Lature er in. Hij vervangt Paolo Hurtado.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Carlos Mannucci in Callao.
79'
Brandon Roberto Palacios Bustamante mist het doel en scoort niet voor Sport Boys Association.
77'
Sport Boys Association mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
75'
De voorzet kwam van Luis Alfredo Urruti Gimenez.
75'
Angel Maria Benitez Arguello scoort met het hoofd en brengt Carlos Mannucci verder op voorsprong in Callao: 1-5.
75'
Carlos Mannucci krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mike Palomino in Callao.
75'
Wissel in Callao: Brandon Roberto Palacios Bustamante vervangt Edinson Jose Chavez Quinonez bij Sport Boys Association.
75'
Carlos Mannucci krijgt een schietkans via Paolo Hurtado, maar scoort niet.
74'
73'
Schot op doel van Luis Alfredo Urruti Gimenez. Maar zonder doelpunt voor Carlos Mannucci als gevolg.
73'
Trainer Salomon Paredes gebruikt zijn derde wissel. Gustavo Agustin Vieira Velazquez wordt door Christian Martin Velarde Arrunategui vervangen bij de uitploeg.
73'
Carlos Mannucci brengt Carlos Percy Liza in de plaats van Alexander Nasim Succar Caote.
73'
Carlos Mannucci heeft Mathias Daniel Llontop Diaz gewisseld. Alexis Cossio neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Salomon Paredes.
72'
Het voorbereidende werk werd verricht door Arly Benitez.
72'
Francisco Guillermo Grahl (Sport Boys Association) verkleint met een rake kopstoot de achterstand. Het staat nu 1-4 in Estadio Miguel Grau.
72'
Arly Benitez neemt de door scheidsrechter Mike Palomino gegeven hoekschop voor Sport Boys Association in Callao.
71'
Hoekschop voor Sport Boys Association in Estadio Miguel Grau. Arly Benitez neemt deze vanaf rechts.
71'
In Estadio Miguel Grau mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
70'
Vergeefse doelpoging Cristian Rafael Techera Cribelli (Sport Boys Association) in Estadio Miguel Grau.
70'
Vrije trap voor Sport Boys Association op de helft van Carlos Mannucci.
69'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Callao.
69'
Gustavo Agustin Vieira Velazquez mist het doel en scoort niet voor Carlos Mannucci in Estadio Miguel Grau.
69'
Scheidsrechter Mike Palomino kent Carlos Mannucci een inworp toe op de helft van Sport Boys Association.