90+10'
Asociacion Deportiva Tarma krijgt een schietkans via Hernan Rengifo Trigoso, maar scoort niet in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
90+8'
Scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce kent een vrije trap toe aan Deportivo Garcilaso, te nemen op de helft van Asociacion Deportiva Tarma.
90+7'
Deportivo Garcilaso krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce op de helft van Asociacion Deportiva Tarma.
90+7'
Inworp voor Asociacion Deportiva Tarma in Estadio Inca Garcilaso de la Vega op de eigen helft.
90+7'
Scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+6'
Deportivo Garcilaso krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce in Cusco.
90+6'
Mauricio Andres Cuero Castillo neemt de door scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce gegeven hoekschop voor Deportivo Garcilaso in Cusco.
90+5'
90+3'
Scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce geeft Deportivo Garcilaso een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Asociacion Deportiva Tarma.
90+2'
Vrije trap voor Asociacion Deportiva Tarma op de helft van Deportivo Garcilaso.
90+1'
In Cusco kopt Luis Felipe Perez Valencia (Asociacion Deportiva Tarma) de bal, maar mist doel.
90+1'
Doeltrap voor Deportivo Garcilaso in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
90'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Alejandro Villanueva Ponce een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Cusco.
89'
88'
Adrian Martin Ugarriza Tello gaat in het boekje van de scheidsrechter.
88'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
88'
Vrije trap in Estadio Inca Garcilaso de la Vega. Op de helft van Asociacion Deportiva Tarma mag Deportivo Garcilaso een vrije trap nemen.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportivo Garcilaso mag een doeltrap nemen.
86'
Miguel Angel Vargas Manan (Deportivo Garcilaso) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
85'
Het spel ligt even stil: Miguel Angel Vargas Manan (Deportivo Garcilaso) is geblesseerd.
84'
Inworp voor Asociacion Deportiva Tarma op de helft van Deportivo Garcilaso.
83'
Inworp voor Asociacion Deportiva Tarma in de buurt van het vijandige doel in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
82'
Scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce kent Deportivo Garcilaso een inworp toe op de helft van Asociacion Deportiva Tarma.
82'
Deportivo Garcilaso schiet tussen de palen, maar Mauricio Andres Cuero Castillo ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Cusco.
81'
Inworp voor Asociacion Deportiva Tarma ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cusco.
80'
Trainer Guillermo Duro (Deportivo Garcilaso) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Jorge Luis Bazan Lazarte door Erick Anthony Perleche.
80'
Deze wissel was niet voorzien. Guillermo Duro moet de aangeslagen Diego Antonio Ramirez Cutti vervangen. Erick Gonzales komt voor hem in de plaats. Dit is de derde wissel voor Deportivo Garcilaso.
80'
Jorge Luis Bazan Lazarte (Deportivo Garcilaso) krijgt geel van scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce in Estadio Inca Garcilaso de la Vega en moet oppassen.
79'
Scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce legt de wedstrijd even stil om Diego Antonio Ramirez Cutti (Deportivo Garcilaso) aan een blessure te laten behandelen in Cusco.
77'
Scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce kent een vrije trap toe aan Asociacion Deportiva Tarma, te nemen op de helft van Deportivo Garcilaso.
77'
Scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce toont Freddy Alonso Yovera Perez (Deportivo Garcilaso) de gele kaart.
72'
Scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce geeft Deportivo Garcilaso een doeltrap.
71'
Asociacion Deportiva Tarma krijgt van scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71'
Asociacion Deportiva Tarma moet opletten als Deportivo Garcilaso van scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
68'
68'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Cusco.
67'
Mauricio Andres Cuero Castillo vervangt Danilo Ezequiel Carando bij de thuisploeg.
67'
Arbiter Alejandro Villanueva Ponce kent een vrije trap toe aan Deportivo Garcilaso op de eigen helft.
66'
Scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce fluit voor buitenspel van Deportivo Garcilaso.
66'
Scheidsrechter Alejandro Villanueva Ponce geeft een inworp aan Asociacion Deportiva Tarma op de eigen helft in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.