90+5'
Hoekschop voor Comerciantes Unidos in Estadio Inca Garcilaso de la Vega. Vaughn Villanueva neemt deze vanaf links.
90+4'
Cusco FC heeft Jonathan Alberto Bilbao Vasquez gewisseld. Ruben Alejandro Ramirez Dos Ramos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Miguel Rondelli.
90+3'
Scheidsrechter Daniel Ureta geeft Comerciantes Unidos een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor Comerciantes Unidos.
90+2'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Daniel Ureta een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Cusco.
90'
Vrije trap voor Comerciantes Unidos op de helft van Cusco FC.
89'
In Cusco krijgt Cusco FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Inworp voor Comerciantes Unidos op de helft van Cusco FC.
87'
Scheidsrechter Daniel Ureta geeft Comerciantes Unidos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Cusco FC.
85'
Comerciantes Unidos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Ureta op de helft van Cusco FC.
85'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
84'
Jose Eduardo Caballero Bazan vervangt Quembol Guadalupe bij de uitploeg.
84'
De uitploeg vervangt Piero Alessandro Magallanes Broggi door Jose Antonio Parodi Colunga.
84'
Scheidsrechter Daniel Ureta kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
Wissel in Cusco: Relly Henry Fernandez Manzanares vervangt Nicolas Silva bij Cusco FC.
83'
Scheidsrechter Daniel Ureta geeft een inworp aan Comerciantes Unidos op de eigen helft in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
81'
Arbiter Daniel Ureta kent een vrije trap toe aan Cusco FC op de eigen helft.
80'
Inworp Cusco FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
Gabriel Alfaro neemt de door scheidsrechter Daniel Ureta gegeven hoekschop voor Comerciantes Unidos in Cusco.
78'
De bal is over de achterlijn geweest. Cusco FC mag een doeltrap nemen.
78'
Een doelpoging van Sebastian Gonzales Zela (Comerciantes Unidos) in Cusco mist scherpte.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Comerciantes Unidos in Cusco.
76'
Doelpoging Cusco FC! Het schot van Jose Fernando Zevallos Villanueva gaat niet tussen de palen.
75'
Juan Tevez kopt namens Cusco FC op doel, zonder doelpunt als resultaat.
74'
De bal is over de achterlijn geweest. Comerciantes Unidos mag een doeltrap nemen.
74'
Cusco FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Lucas Colitto in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
72'
Scheidsrechter Daniel Ureta geeft Cusco FC een vrije trap op de eigen helft.
71'
Comerciantes Unidos krijgt van scheidsrechter Daniel Ureta op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70'
69'
Bij Comerciantes Unidos komt Vaughn Villanueva er in. Hij vervangt Duban Felipe Palacio Mosquera.
69'
Comerciantes Unidos brengt Oscar Manuel Pinto Marin in de plaats van Keyvin Paico.
68'
Trainer Miguel Rondelli gebruikt zijn tweede wissel. Miguel Angel Aucca Cruz wordt door Pablo Cardenas vervangen bij de thuisploeg.
68'
De thuisploeg wisselt Luis Alejandro Ramos Leiva voor Juan Tevez.
68'
In Estadio Inca Garcilaso de la Vega mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66'
Miguel Angel Aucca Cruz (Cusco FC) staat buitenspel in Cusco, gezien door scheidsrechter Daniel Ureta.
65'
Scheidsrechter Daniel Ureta geeft Comerciantes Unidos een doeltrap.
65'
Een doelpoging van Luis Alejandro Ramos Leiva (Cusco FC) mist scherpte.
65'
Cusco FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniel Ureta in Cusco.