Scheidsrechter Kevin Paolo Ortega geeft Universitario de Deportes een doeltrap.
90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Comerciantes Unidos in Cajabamba.
90'
Inworp voor Universitario de Deportes in Estadio German Contreras Jara op de eigen helft.
90'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Kevin Paolo Ortega een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Cajabamba.
89'
Inworp Comerciantes Unidos. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Universitario de Deportes krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Kevin Paolo Ortega op de helft van Comerciantes Unidos.
87'
In Cajabamba krijgt Universitario de Deportes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
86'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio German Contreras Jara.
85'
Inworp op de eigen helft voor Universitario de Deportes.
84'
Scheidsrechter Kevin Paolo Ortega kent Universitario de Deportes een inworp toe op de helft van Comerciantes Unidos.
83'
Trainer Carlos Silvestri (Comerciantes Unidos) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Jose Antonio Parodi Colunga door Franco Anthony Medina Soto.
82'
Universitario de Deportes brengt Rodrigo Andres Urena Reyes in de plaats van Alex Valera.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Universitario de Deportes mag een doeltrap nemen.
82'
Kans voor Comerciantes Unidos in Estadio German Contreras Jara! De kopbal van Italo Estuard Regalado Algendones mist het doel.
82'
Duban Felipe Palacio Mosquera neemt de door scheidsrechter Kevin Paolo Ortega gegeven hoekschop voor Comerciantes Unidos in Cajabamba.
82'
Scheidsrechter Kevin Paolo Ortega geeft Comerciantes Unidos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Universitario de Deportes.
81'
Doeltrap voor Comerciantes Unidos in Estadio German Contreras Jara.
79'
Arbiter Kevin Paolo Ortega kent een vrije trap toe aan Universitario de Deportes op de eigen helft.
78'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Cajabamba.
78'
Jose Daniel Rivera Martinez met de kopkans! Geen doelpunt voor Universitario de Deportes in Estadio German Contreras Jara.
78'
Vanaf links mag Nelson Jhonny Luis Cabanillas Jesus een hoekschop nemen voor Universitario de Deportes in Estadio German Contreras Jara.
77'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio German Contreras Jara.
76'
Bij Universitario de Deportes komt Nelson Jhonny Luis Cabanillas Jesus er in. Hij vervangt Segundo Portocarrero.
76'
Jose Daniel Rivera Martinez vervangt Martin Perez Guedes bij de uitploeg.
76'
74'
Estadio German Contreras Jara ziet hoe een schot van Jose Antonio Parodi Colunga (Comerciantes Unidos) de lat treft!
72'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio German Contreras Jara.
70'
Universitario de Deportes mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Andy Polo in Estadio German Contreras Jara.
68'
In Estadio German Contreras Jara mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
67'
De uitploeg incasseert geel op naam van Sebastian Angel Britos Rodriguez.
67'
67'
Universitario de Deportes moet opletten als Comerciantes Unidos van scheidsrechter Kevin Paolo Ortega een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
66'
De uitploeg vervangt Edison Flores door Jairo Jair Concha Gonzales.
66'
Universitario de Deportes gebruikt de eerste wissel. Gabriel Costa vervangt Horacio Calcaterra.
66'
Comerciantes Unidos krijgt van scheidsrechter Kevin Paolo Ortega op eigen helft een vrije trap toegewezen.
65'
Hoekschop voor Universitario de Deportes in Estadio German Contreras Jara. Horacio Calcaterra neemt deze vanaf links.
64'
Inworp voor Universitario de Deportes op de helft van Comerciantes Unidos.
64'
Scheidsrechter Kevin Paolo Ortega kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.