Frank Joseph Ysique Alguedas (CD Universidad Cesar Vallejo) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cajabamba.
Josepmir Ballon mist het doel en scoort niet voor CD Universidad Cesar Vallejo.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Comerciantes Unidos mag een doeltrap nemen.
90'
Doelpunt! Comerciantes Unidos breidt de voorsprong tot 2-0 uit via Italo Estuard Regalado Algendones.
88'
Inworp voor CD Universidad Cesar Vallejo in de buurt van het vijandige doel in Estadio German Contreras Jara.
87'
Bij Comerciantes Unidos komt Italo Estuard Regalado Algendones er in. Hij vervangt Duban Felipe Palacio Mosquera.
87'
De thuisploeg wisselt Piero Alessandro Magallanes Broggi voor Vaughn Villanueva.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor CD Universidad Cesar Vallejo in Cajabamba.
86'
De scherpte ontbreekt bij Oscar Manuel Pinto Marin (Comerciantes Unidos). Zijn poging mist doel.
85'
Inworp voor CD Universidad Cesar Vallejo op de helft van Comerciantes Unidos.
85'
Vanaf rechts mag Jairo Velez een hoekschop nemen voor CD Universidad Cesar Vallejo.
82'
De uitploeg vervangt Yorleys Mena Palacios door Franchesco Angel Flores Ayo.
81'
Doeltrap voor Comerciantes Unidos in Estadio German Contreras Jara.
81'
De poging van Osnar Noronha Montani (CD Universidad Cesar Vallejo) mist doel.
80'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Cajabamba.
79'
Comerciantes Unidos brengt Jose Antonio Parodi Colunga in de plaats van Keyvin Paico.
78'
Inworp Comerciantes Unidos. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
Diego Nelson Campos Huaman (Comerciantes Unidos) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
76'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Diego Nelson Campos Huaman (Comerciantes Unidos).
75'
75'
Een doelpoging van Jairo Velez (CD Universidad Cesar Vallejo) mist scherpte.
75'
Alec Hugo Deneumostier Ortmann (CD Universidad Cesar Vallejo) is weer terug binnen de lijnen.
75'
Alec Hugo Deneumostier Ortmann raakt geblesseerd bij CD Universidad Cesar Vallejo en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
74'
Vrije trap voor CD Universidad Cesar Vallejo op de helft van Comerciantes Unidos.
74'
Duban Felipe Palacio Mosquera gaat in het boekje van de scheidsrechter.
73'
Oscar Manuel Pinto Marin vervangt Sebastian Gonzales Zela bij de thuisploeg.
73'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Cajabamba.
73'
In Estadio German Contreras Jara mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71'
De uitploeg vervangt Johan Madrid door Diether Vasquez.
69'
69'
69'
Een doelpoging van Keyvin Paico (Comerciantes Unidos) mist scherpte.
68'
Inworp op de eigen helft voor Comerciantes Unidos.
68'
Duban Felipe Palacio Mosquera lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Comerciantes Unidos.
67'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Duban Felipe Palacio Mosquera (Comerciantes Unidos).
67'
Inworp voor CD Universidad Cesar Vallejo in Estadio German Contreras Jara op de eigen helft.
65'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio German Contreras Jara.