90+9'
Scheidsrechter Víctor Cori kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+8'
De bal is over de achterlijn geweest. Comerciantes Unidos mag een doeltrap nemen.
90+7'
Inworp voor Deportivo Garcilaso in Estadio Juan Maldonado Gamarra op de eigen helft.
90+6'
In Estadio Juan Maldonado Gamarra mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+6'
Poging met het hoofd van Matias Eric Sen. Maar geen doelpunt voor Comerciantes Unidos.
90+3'
Luis Chicaiza deed het voorbereidende werk.
90+3'
Juan Diego Lojas Solano (Deportivo Garcilaso) verkleint met een rake kopstoot de achterstand. Het staat nu 2-1 in Estadio Juan Maldonado Gamarra.
90+3'
Deportivo Garcilaso mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Juan Maldonado Gamarra.
90+2'
Scheidsrechter Víctor Cori kent Comerciantes Unidos een inworp toe op de helft van Deportivo Garcilaso.
90+1'
Bij Deportivo Garcilaso komt Jorge Luis Bazan Lazarte er in. Hij vervangt Erick Canales.
90+1'
Arbiter Víctor Cori kent een vrije trap toe aan Comerciantes Unidos op de eigen helft.
90'
Deportivo Garcilaso krijgt van scheidsrechter Víctor Cori op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
Comerciantes Unidos brengt Kenji Barrios in de plaats van Duban Felipe Palacio Mosquera.
88'
Doeltrap voor Comerciantes Unidos in Estadio Juan Maldonado Gamarra.
87'
Scheidsrechter Víctor Cori geeft een inworp aan Deportivo Garcilaso op de eigen helft in Estadio Juan Maldonado Gamarra.
87'
Comerciantes Unidos moet uitkijken als Deportivo Garcilaso een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Juan Maldonado Gamarra.
86'
86'
Scheidsrechter Víctor Cori geeft Deportivo Garcilaso een doeltrap.
86'
Doelpoging Comerciantes Unidos! Het schot van Jose Antonio Parodi Colunga gaat niet tussen de palen in Cutervo.
85'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Cutervo.
85'
De poging van Juan Diego Lojas Solano (Deportivo Garcilaso) mist doel.
83'
Vrije trap voor Deportivo Garcilaso op de helft van Comerciantes Unidos.
82'
Scheidsrechter Víctor Cori geeft Comerciantes Unidos een doeltrap.
81'
Scheidsrechter Víctor Cori geeft Deportivo Garcilaso een vrije trap op de eigen helft.
81'
Inworp voor Comerciantes Unidos op de helft van Deportivo Garcilaso.
80'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cutervo.
80'
80'
Mauricio Andres Cuero Castillo mist het doel en scoort niet voor Deportivo Garcilaso in Estadio Juan Maldonado Gamarra.
79'
Inworp voor Comerciantes Unidos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cutervo.
78'
78'
Doelpoging Deportivo Garcilaso! Het schot van Mauricio Andres Cuero Castillo gaat niet tussen de palen.
78'
Mauricio Andres Cuero Castillo vervangt Adrian Martin Ugarriza Tello bij de uitploeg.
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportivo Garcilaso in Cutervo.
75'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Juan Maldonado Gamarra.
74'
Inworp Comerciantes Unidos. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74'
Scheidsrechter Víctor Cori kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72'
Arbiter Víctor Cori kent een vrije trap toe aan Deportivo Garcilaso op de eigen helft.