90+4'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
90+3'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Cusco.
90+2'
Doeltrap voor CS Cienciano in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
90+2'
De scherpte ontbreekt bij Luis Enrique Benites Vargas (Sport Huancayo). Zijn poging mist doel.
89'
Marco Aldair Rodriguez Iraola vervangt Carlos Garces bij de thuisploeg.
88'
Luis Enrique Benites Vargas vervangt Carlos Esteban Ross Cotal bij de uitploeg.
87'
Vrije trap in Estadio Inca Garcilaso de la Vega. Op de helft van Sport Huancayo mag CS Cienciano een vrije trap nemen.
87'
In Estadio Inca Garcilaso de la Vega mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87'
Inworp op de eigen helft voor CS Cienciano.
86'
De thuisploeg vervangt Juan Bautista Romagnoli door Pedro Guillermo Ibanez Galvez.
84'
Doelpunt! Rudy Palomino Jordan breidt de voorsprong uit. CS Cienciano leidt met 3-1.
84'
Hoekschop voor CS Cienciano. Christian Cueva neemt deze vanaf links.
83'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
81'
Hugo Alexis Ademir Angeles Chavez (Sport Huancayo) krijgt geel.
78'
Inworp voor Sport Huancayo in Estadio Inca Garcilaso de la Vega op de eigen helft.
77'
Inworp voor CS Cienciano ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cusco.
76'
Vrije trap voor Sport Huancayo op de helft van CS Cienciano.
76'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Cusco.
75'
Marcos Alexander Lliuya Campos schiet op doel maar scoort niet voor Sport Huancayo.
72'
Marcos Alexander Lliuya Campos deed het voorbereidende werk.
72'
Minzun Nelinho Quina Asin (Sport Huancayo) verkleint met een rake kopstoot de achterstand. Het staat nu 2-1.
72'
De uitploeg wisselt Jean Carlos Francisco Deza Sanchez voor Ronal Huacca.
68'
Sport Huancayo schiet tussen de palen, maar Eduardo Villar ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
68'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
67'
Inworp CS Cienciano. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66'
De bal is over de achterlijn geweest. Sport Huancayo mag een doeltrap nemen.
64'
CS Cienciano gebruikt de derde wissel. Didier la Torre vervangt Gonzalo Gabriel Ritacco.
64'
Bij CS Cienciano komt Christian Cueva er in. Hij vervangt Alfredo Ramua.
63'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sport Huancayo in Cusco.
61'
Minzun Nelinho Quina Asin incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van Sport Huancayo.
61'
CS Cienciano mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
60'
60'
59'
Vanaf links mag Marcos Alexander Lliuya Campos een hoekschop nemen voor Sport Huancayo.
58'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
57'
Inworp op de eigen helft voor Sport Huancayo.
57'
Inworp Sport Huancayo. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
56'
56'
Rudy Palomino Jordan mist het doel en scoort niet voor CS Cienciano.
54'
Inworp voor CS Cienciano in Estadio Inca Garcilaso de la Vega op de eigen helft.