90+10'
Inworp voor CS Cienciano in Estadio Inca Garcilaso de la Vega op de eigen helft.
90+10'
FBC Melgar schiet tussen de palen, maar Cristian Ariel Bordacahar ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+9'
FBC Melgar krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Diego Mirko Haro Sueldo in Cusco.
90+7'
Vrije trap voor FBC Melgar op de helft van CS Cienciano.
90+5'
Scheidsrechter Diego Mirko Haro Sueldo geeft FBC Melgar een doeltrap.
90+5'
Marco Aldair Rodriguez Iraola mist het doel en scoort niet voor CS Cienciano in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
90+4'
Doeltrap voor CS Cienciano in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
90+4'
Eerste gele kaart voor Marco Aldair Rodriguez Iraola (CS Cienciano) in Cusco.
90+4'
Scheidsrechter Diego Mirko Haro Sueldo kent een vrije trap toe aan FBC Melgar, te nemen op de helft van CS Cienciano.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor FBC Melgar.
90+3'
Wissel in Cusco: Jordan Marcelo Guivin Tanta vervangt Juan Bautista Romagnoli bij CS Cienciano.
90+1'
CS Cienciano maakt via een strafschop de 3-1 in Cusco en loopt verder uit. Doelpuntenmaker: Carlos Garces.
89'
Tweede geel voor FBC Melgar speler Leonel Ezequiel Galeano. Scheidsrechter Diego Mirko Haro Sueldo stuurt hem vroegtijdig van het veld.
86'
Scheidsrechter Diego Mirko Haro Sueldo toont Italo Gilmar Espinoza Gomez (CS Cienciano) de gele kaart.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. CS Cienciano mag een doeltrap nemen.
86'
Een doelpoging van Cristian Ariel Bordacahar (FBC Melgar) mist scherpte.
85'
Jimmy Valoyes Cordoba vervangt Alfredo Ramua bij de thuisploeg.
84'
FBC Melgar krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Diego Mirko Haro Sueldo op de helft van CS Cienciano.
84'
Inworp CS Cienciano. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
Scheidsrechter Diego Mirko Haro Sueldo geeft een inworp aan FBC Melgar op de eigen helft in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
82'
Scheidsrechter Diego Mirko Haro Sueldo kent FBC Melgar een inworp toe op de helft van CS Cienciano.
80'
Scheidsrechter Diego Mirko Haro Sueldo geeft een gele kaart aan Marcelo Nicolas Benitez (CS Cienciano).
80'
FBC Melgar krijgt van scheidsrechter Diego Mirko Haro Sueldo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Cusco.
79'
Doelpoging FBC Melgar! Het schot van Bernardo Cuesta gaat niet tussen de palen in Cusco.
78'
Claudio Torrejon Tineo (CS Cienciano) krijgt geel en is daarmee geschorst voor het volgende duel.
78'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Diego Mirko Haro Sueldo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Cusco.
78'
Arbiter Diego Mirko Haro Sueldo kent een vrije trap toe aan FBC Melgar op de eigen helft.
78'
Alfredo Ramua neemt de door scheidsrechter Diego Mirko Haro Sueldo gegeven hoekschop voor CS Cienciano in Cusco.
76'
In Estadio Inca Garcilaso de la Vega mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
75'
De eerste wissel van FBC Melgar. Matias Jesus Noble komt erin voor Tomas Martinez in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
74'
De assist kwam van Carlos Garces.
74'
CS Cienciano neemt een 2-1 voorsprong dankzij Rudy Palomino Jordan.
73'
73'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Inca Garcilaso de la Vega.
73'
Horacio De Dios Orzan (FBC Melgar) krijgt geel van scheidsrechter Diego Mirko Haro Sueldo in Estadio Inca Garcilaso de la Vega en moet oppassen.
72'
Hoekschop voor FBC Melgar in Estadio Inca Garcilaso de la Vega. Tomas Martinez neemt deze vanaf rechts.
72'
CS Cienciano brengt Marco Aldair Rodriguez Iraola in de plaats van Alejandro Junior Ramirez Zarate.