90+7'
In Cajamarca krijgt CS Cienciano op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+7'
Inworp UTC de Cajamarca. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+7'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Heroes de San Ramon.
90+6'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+6'
UTC de Cajamarca krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Augusto Mendez op de helft van CS Cienciano.
90+6'
Inworp op de eigen helft voor UTC de Cajamarca.
90+5'
UTC de Cajamarca krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Augusto Mendez in Cajamarca.
90+4'
Het voorbereidende werk werd verricht door Marco Aldair Rodriguez Iraola.
90+4'
Treffer in Estadio Heroes de San Ramon! CS Cienciano maakt er 1-2 van. Carlos Garces is de doelpuntenmaker.
89'
Doelpuntenmaker Roberto Efrain Koichi Aparicio Mori brengt de score weer in evenwicht in Cajamarca en helpt UTC de Cajamarca terug in de wedstrijd. 1-1!
88'
Inworp voor UTC de Cajamarca op de helft van CS Cienciano.
86'
Carlos Garces deed het voorbereidende werk.
86'
Goal! De uitploeg neemt een 0-1 voorsprong via Didier la Torre.
86'
Inworp voor CS Cienciano in Estadio Heroes de San Ramon op de eigen helft.
85'
Scheidsrechter Augusto Mendez geeft een gele kaart aan Marcelo Nicolas Benitez (CS Cienciano).
84'
Doeltrap voor UTC de Cajamarca in Estadio Heroes de San Ramon.
84'
Doelpoging CS Cienciano! Het schot van Carlos Garces gaat niet tussen de palen in Cajamarca.
84'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Cajamarca.
84'
German Mera mist het doel en scoort niet voor CS Cienciano in Estadio Heroes de San Ramon.
82'
Vrije trap in Estadio Heroes de San Ramon. Op de helft van UTC de Cajamarca mag CS Cienciano een vrije trap nemen.
82'
81'
Inworp voor UTC de Cajamarca in de buurt van het vijandige doel in Estadio Heroes de San Ramon.
81'
In Estadio Heroes de San Ramon mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81'
Inworp voor UTC de Cajamarca ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cajamarca.
80'
Inworp CS Cienciano. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
Scheidsrechter Augusto Mendez geeft UTC de Cajamarca een vrije trap op de eigen helft.
79'
Scheidsrechter Augusto Mendez kent CS Cienciano een inworp toe op de helft van UTC de Cajamarca.
78'
Scheidsrechter Augusto Mendez geeft CS Cienciano een doeltrap.
78'
UTC de Cajamarca brengt Joel Sanchez in de plaats van Victor Manuel Perlaza Caicedo.
77'
Buitenspelpositie Carlos Garces (CS Cienciano).
76'
Scheidsrechter Augusto Mendez geeft een inworp aan CS Cienciano op de eigen helft in Estadio Heroes de San Ramon.
76'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cajamarca.
75'
De uitploeg vervangt Gonzalo Gabriel Ritacco door Marco Aldair Rodriguez Iraola.
75'
Bij CS Cienciano komt Didier la Torre er in. Hij vervangt Juan Bautista Romagnoli.
74'
74'
73'
72'
Scheidsrechter Augusto Mendez toont Claudio Torrejon Tineo (CS Cienciano) de gele kaart.
71'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor CS Cienciano in Cajamarca.
69'
CS Cienciano krijgt van scheidsrechter Augusto Mendez op eigen helft een vrije trap toegewezen.