90+5'
Vanaf rechts mag Cesar Vasquez een hoekschop nemen voor Atletico Grau in Estadio Mansiche.
90+3'
Atletico Grau krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fernando Legario op de helft van Carlos Mannucci.
90+2'
In Estadio Mansiche mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atletico Grau in Trujillo.
90+1'
Deze wissel was niet voorzien. Salomon Paredes moet de aangeslagen Willyan Junior Mimbela Caceres vervangen. Carlos Percy Liza komt voor hem in de plaats. Dit is de vijfde wissel voor Carlos Mannucci.
90+1'
De vierde wissel van Carlos Mannucci. Johnny Victor Vidales Lature komt erin voor Emilio Saba in Estadio Mansiche.
90+1'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Trujillo.
90+1'
Jose Ricardo Cortes met de kopkans! Geen doelpunt voor Carlos Mannucci in Estadio Mansiche.
90'
Scheidsrechter Fernando Legario kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Doeltrap voor Carlos Mannucci in Estadio Mansiche.
90'
De poging van Paulo Cesar De La Cruz (Atletico Grau) mist doel.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Carlos Mannucci mag een doeltrap nemen.
89'
Scheidsrechter Fernando Legario kent Atletico Grau een inworp toe op de helft van Carlos Mannucci.
89'
Inworp voor Atletico Grau op de helft van Carlos Mannucci.
88'
De uitploeg vervangt Tomas Sandoval door Freddy Alejandro Oncoy Huarote.
87'
Scheidsrechter Fernando Legario geeft Atletico Grau een doeltrap.
87'
De scherpte ontbreekt bij Christian Martin Velarde Arrunategui (Carlos Mannucci). Zijn poging mist doel.
87'
Willyan Junior Mimbela Caceres kan weer verder bij Carlos Mannucci.
86'
Het spel ligt even stil in Trujillo. Willyan Junior Mimbela Caceres (Carlos Mannucci) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
84'
De voorzet kwam van Nicolas Figueroa.
84'
Doelpunt! De uitploeg maakt de gelijkmaker via Cesar Vasquez.
84'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
84'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Trujillo.
83'
Scheidsrechter Fernando Legario geeft Carlos Mannucci een doeltrap.
83'
Doelpoging Atletico Grau! Het schot van Neri Ricardo Bandiera gaat niet tussen de palen.
82'
Inworp Atletico Grau. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
Atletico Grau gebruikt de tweede wissel. Cesar Vasquez vervangt Elsar Rodas Mendoza.
82'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Fernando Legario een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Trujillo.
80'
Wissel in Trujillo: Alexis Cossio vervangt Alexander Nasim Succar Caote bij Carlos Mannucci.
79'
Vrije trap voor Atletico Grau op de helft van Carlos Mannucci.
79'
Scheidsrechter Fernando Legario geeft een gele kaart aan Alexander Nasim Succar Caote (Carlos Mannucci).
79'
Inworp Carlos Mannucci. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
Hoekschop voor Atletico Grau in Estadio Mansiche. Elsar Rodas Mendoza neemt deze vanaf rechts.
78'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Trujillo.
78'
Een doelpoging van Paulo Cesar De La Cruz (Atletico Grau) mist scherpte.
77'
Inworp voor Atletico Grau ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Trujillo.
77'
76'
Trainer Angel Comizzo (Atletico Grau) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Piero Antonio Vivanco Ayala door Nicolas Figueroa.
76'
Eerste gele kaart voor Willyan Junior Mimbela Caceres (Carlos Mannucci) in Trujillo.
76'
Arbiter Fernando Legario kent een vrije trap toe aan Atletico Grau op de eigen helft.