90+6'
Emilio Saba schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Alianza Lima in Estadio Alejandro Villanueva.
90+5'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Alejandro Villanueva.
90+5'
Carlos Mannucci krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Michael Espinoza op de helft van Alianza Lima.
90+4'
Hoekschop voor Carlos Mannucci in Estadio Alejandro Villanueva. Alexis Cossio neemt deze vanaf rechts.
90+3'
Sebastian Rodriguez neemt de door scheidsrechter Michael Espinoza gegeven hoekschop voor Alianza Lima in Lima.
90+2'
In Estadio Alejandro Villanueva mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+2'
Vrije trap voor Alianza Lima op de helft van Carlos Mannucci.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor Carlos Mannucci.
90+1'
Coach Mariano Soso (Alianza Lima) moet ingrijpen en brengt Jesus Castillo Pena voor de geblesseerde Catriel Cabellos.
90+1'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Michael Espinoza een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lima.
89'
De defensie van Alianza Lima voorkomt dat een kopbal van Pablo Nicolas Miguez Farre (Carlos Mannucci) in het doel belandt.
88'
Vrije trap in Estadio Alejandro Villanueva. Op de helft van Alianza Lima mag Carlos Mannucci een vrije trap nemen.
88'
Inworp voor Carlos Mannucci op de helft van Alianza Lima.
87'
Carlos Mannucci heeft Nicolas Gabriel Albarracin Basil gewisseld. Alexis Cossio neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Salomon Paredes.
87'
Carlos Mannucci brengt Jose Ricardo Cortes in de plaats van Paolo Hurtado.
87'
Inworp Alianza Lima. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86'
Scheidsrechter Michael Espinoza kent Alianza Lima een inworp toe op de helft van Carlos Mannucci.
86'
Scheidsrechter Michael Espinoza kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
Alianza Lima mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Sebastian Rodriguez in Estadio Alejandro Villanueva.
84'
Scheidsrechter Michael Espinoza geeft een gele kaart aan Angel Maria Benitez Arguello (Carlos Mannucci).
83'
Gele kaart. Juan Pablo Freytes (Alianza Lima) gaat op de bon.
82'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lima.
82'
Alianza Lima krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Michael Espinoza in Lima.
81'
80'
Eerste gele kaart voor Sebastian Rodriguez (Alianza Lima) in Lima.
80'
Scheidsrechter Michael Espinoza kent een vrije trap toe aan Carlos Mannucci, te nemen op de helft van Alianza Lima.
78'
Carlos Mannucci krijgt een schietkans via Luis Alfredo Urruti Gimenez, maar scoort niet.
78'
Catriel Cabellos kan weer verder bij Alianza Lima.
77'
Catriel Cabellos blesseert zich bij Alianza Lima, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Alejandro Villanueva.
76'
Vrije trap voor Carlos Mannucci op de helft van Alianza Lima.
75'
Alianza Lima krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Michael Espinoza op de helft van Carlos Mannucci.
74'
Vergeefse doelpoging Juan Pablo Freytes (Alianza Lima).
72'
Trainer Salomon Paredes gebruikt zijn tweede wissel. Johnny Victor Vidales Lature wordt door Gustavo Agustin Vieira Velazquez vervangen bij de uitploeg.
72'
Wissel in Lima: Jiovany Javier Ramos Diaz vervangt Marco Lenhyn Huaman Asis bij Alianza Lima.
71'
De thuisploeg wisselt Hernan Barcos voor Paolo Guerrero.
70'
Gele kaart in Lima: Paolo Hurtado (Carlos Mannucci) gaat op de bon bij scheidsrechter Michael Espinoza.
70'
Scheidsrechter Michael Espinoza kent een vrije trap toe aan Alianza Lima, te nemen op de helft van Carlos Mannucci.
69'
Doeltrap voor Alianza Lima in Estadio Alejandro Villanueva.
68'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Erick Carlos Noriega Loret de Mola.
67'
Carlos Mannucci krijgt van scheidsrechter Michael Espinoza op eigen helft een vrije trap toegewezen.