3 - 1Einde
90+5'
Efrain Orona (Puebla FC) krijgt geel van scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez in Estadio Caliente en moet oppassen.
90+5'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Caliente.
90+4'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Adonai Escobedo Gonzalez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Tijuana.
90+4'
Francisco Contreras (Club Tijuana de Caliente) krijgt geel.
90+2'
Vrije trap voor Club Tijuana de Caliente op de helft van Puebla FC.
89'
Gele kaart in Tijuana: Domingo Blanco (Club Tijuana de Caliente) gaat op de bon bij scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Puebla FC mag een doeltrap nemen.
84'
Gele kaart. Diego De Buen (Puebla FC) gaat op de bon.
82'
Trainer Miguel Ernesto Herrera Aguirre (Club Tijuana de Caliente) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Efrain Alvarez door Francisco Contreras.
82'
Kevin Andres Velasco Bonilla vervangt Alberto Herrera bij de uitploeg.
82'
De vierde wissel van Puebla FC. Lucas Paul De los Santos komt erin voor Sebastian Olmedo in Estadio Caliente.
82'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Caliente.
80'
In Tijuana krijgt Puebla FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76'
Puebla FC moet uitkijken als Club Tijuana de Caliente een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Caliente.
76'
Vrije trap in Estadio Caliente. Op de helft van Puebla FC mag Club Tijuana de Caliente een vrije trap nemen.
74'
De voorzet kwam van Efrain Alvarez.
74'
Door een doelpunt van Kevin Castaneda loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 3-1 in Tijuana.
73'
Arbiter Adonai Escobedo Gonzalez kent een vrije trap toe aan Club Tijuana de Caliente op de eigen helft.
71'
Bij Puebla FC komt Santiago Ormeno er in. Hij vervangt Lucas Cavallini.
71'
Puebla FC heeft Pablo González Diaz gewisseld. Martin Barragan Negrete neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Andres Jose Carevic Ghelfi.
69'
Club Tijuana de Caliente krijgt van scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
69'
Efrain Alvarez (Club Tijuana de Caliente) is weer terug binnen de lijnen.
68'
Scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Efrain Alvarez (Club Tijuana de Caliente) in Estadio Caliente.
67'
Goal in Tijuana! Efrain Alvarez brengt Club Tijuana de Caliente op een 2-1 voorsprong.
66'
Doeltrap voor Puebla FC in Estadio Caliente.
64'
Scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez geeft een inworp aan Puebla FC op de eigen helft in Estadio Caliente.
63'
Wissel in Tijuana: Kevin Castaneda vervangt Kevin Balanta bij Club Tijuana de Caliente.
62'
Trainer Andres Jose Carevic Ghelfi gebruikt zijn eerste wissel. Brayan Angulo wordt door Ivo Vazquez vervangen bij de uitploeg.
62'
Club Tijuana de Caliente moet opletten als Puebla FC van scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
62'
Puebla FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez op de helft van Club Tijuana de Caliente.
61'
Scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez geeft een gele kaart aan Christian Rivera (Club Tijuana de Caliente).
61'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Tijuana.
59'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Club Tijuana de Caliente in Tijuana.
58'
Inworp op de eigen helft voor Puebla FC.
57'
Rood voor Puebla FC! Miguel Sansores krijgt de rode kaart getoond door scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez in Tijuana.
55'
55'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Tijuana.
54'
54'
52'
Scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.