4 - 1Einde
90+6'
Tigres UANL heeft Marcelo Flores Dorrell gewisseld. Sebastian Fierro neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Robert Dante Siboldi Badiola.
90+5'
De voorzet kwam van Juan Francisco Brunetta.
90+5'
Doelpunt met het hoofd! Nicolas Ibanez (Tigres UANL) bouwt de score verder uit in Estadio Universitario (UANL) tot 4-1.
90+5'
Vanaf links mag Juan Francisco Brunetta een hoekschop nemen voor Tigres UANL in Estadio Universitario (UANL).
90+4'
Tigres UANL krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez in Nuevo Leon.
90+4'
Tigres UANL schiet tussen de palen, maar Andre Pierre Gignac ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Nuevo Leon.
90+3'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft een gele kaart aan Jesús Garza (Tigres UANL).
90+3'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Universitario (UANL).
90+2'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Tigres UANL mag een doeltrap nemen.
89'
Tigres UANL krijgt van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
De thuisploeg vervangt Fernando Gorriaran door Juan Luna.
87'
Bij Tigres UANL komt Nicolas Ibanez er in. Hij vervangt Sebastian Cordova.
86'
In Nuevo Leon krijgt Club Tijuana de Caliente op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85'
Jose Raul Zuniga scoort en verkleint de achterstand tot 3-1 in Estadio Universitario (UANL).
84'
Gele kaart in Nuevo Leon: Efrain Alvarez (Club Tijuana de Caliente) gaat op de bon bij scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez.
83'
Estadio Universitario (UANL) ziet hoe Tigres UANL de score uitbouwt via een benutte penalty van Juan Francisco Brunetta: 3-0!
83'
Rafael Eduardo Fernandez Inzunza (Club Tijuana de Caliente) krijgt geel van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez in Estadio Universitario (UANL) en moet oppassen.
79'
De uitploeg wisselt Domingo Blanco voor Kevin Castaneda.
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tigres UANL in Nuevo Leon.
76'
Jesus Angulo (Tigres UANL) krijgt geel.
76'
Vrije trap voor Club Tijuana de Caliente op de helft van Tigres UANL.
74'
Tigres UANL gebruikt de tweede wissel. Juan Sanchez vervangt Eduardo Tercero.
73'
Inworp voor Club Tijuana de Caliente op de helft van Tigres UANL.
73'
Club Tijuana de Caliente brengt Jose Raul Zuniga in de plaats van Kevin Balanta.
70'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft een inworp aan Club Tijuana de Caliente op de eigen helft in Estadio Universitario (UANL).
69'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
69'
Inworp voor Club Tijuana de Caliente in de buurt van het vijandige doel in Estadio Universitario (UANL).
67'
In Estadio Universitario (UANL) mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
67'
Arbiter Fernando Hernandez Gomez kent een vrije trap toe aan Club Tijuana de Caliente op de eigen helft.
66'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Club Tijuana de Caliente in Nuevo Leon.
66'
Juan Francisco Brunetta mist het doel en scoort niet voor Tigres UANL.
65'
Vrije trap in Estadio Universitario (UANL). Op de helft van Tigres UANL mag Club Tijuana de Caliente een vrije trap nemen.
63'
Doelpunt! Sebastian Cordova breidt de voorsprong uit. Tigres UANL leidt met 2-0.
63'
Nicolas Diaz (Club Tijuana de Caliente) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
63'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Universitario (UANL).
62'
Trainer Robert Dante Siboldi Badiola gebruikt zijn eerste wissel. Diego Lainez wordt door Sebastian Cordova vervangen bij de thuisploeg.
61'
61'
De scherpte ontbreekt bij Lucas Rodriguez (Club Tijuana de Caliente). Zijn poging mist doel.
61'
Carlos Gonzales (Club Tijuana de Caliente) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Nuevo Leon.