90+7'
Queretaro FC krijgt van scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+7'
Poging met het hoofd van Federico Eduardo Lertora. Maar geen doelpunt voor Queretaro FC.
90+6'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ismael Rosario Lopez Penuelas een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Santiago de Queretaro.
90+4'
Facundo Batista (Queretaro FC) staat buitenspel in Santiago de Queretaro, gezien door scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas.
90+4'
Inworp Queretaro FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
Pumas UNAM schiet tussen de palen, maar Santiago Trigos Nava ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+3'
90+2'
Oscar Manzanares vervangt Omar Mendoza bij de thuisploeg.
90+1'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santiago de Queretaro.
90'
Arbiter Ismael Rosario Lopez Penuelas kent een vrije trap toe aan Pumas UNAM op de eigen helft.
90'
Inworp voor Pumas UNAM in de buurt van het vijandige doel in Estadio La Corregidora.
88'
Gele kaart. Samuel Sosa (Queretaro FC) gaat op de bon.
88'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio La Corregidora.
87'
Inworp voor Queretaro FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santiago de Queretaro.
87'
Trainer Gustavo Lema gebruikt zijn vijfde wissel. Leonardo Suarez wordt door Christian Tabo vervangen bij de uitploeg.
86'
De uitploeg incasseert geel op naam van Guillermo Martinez Ayala.
86'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Queretaro FC in de buurt van het doel van Pumas UNAM.
86'
Vergeefse doelpoging Federico Eduardo Lertora (Queretaro FC) in Estadio La Corregidora.
85'
Arbiter Ismael Rosario Lopez Penuelas kent een vrije trap toe aan Queretaro FC op de eigen helft.
85'
Scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas geeft een inworp aan Pumas UNAM op de eigen helft in Estadio La Corregidora.
84'
Hoekschop voor Queretaro FC in Estadio La Corregidora. Pablo Barrera neemt deze vanaf rechts.
83'
Wissel in Santiago de Queretaro: Facundo Batista vervangt Nicolas Cordero bij Queretaro FC.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Queretaro FC mag een doeltrap nemen.
82'
Nathan met de kopkans! Geen doelpunt voor Pumas UNAM in Estadio La Corregidora.
82'
Pumas UNAM mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Leonardo Suarez in Estadio La Corregidora.
82'
Vanaf rechts mag Leonardo Suarez een hoekschop nemen voor Pumas UNAM in Estadio La Corregidora.
81'
Queretaro FC moet uitkijken als Pumas UNAM een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio La Corregidora.
80'
Pumas UNAM krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas in Santiago de Queretaro.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pumas UNAM in Santiago de Queretaro.
78'
Scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas kent een vrije trap toe aan Queretaro FC, te nemen op de helft van Pumas UNAM.
78'
Bij Pumas UNAM komt Robert Ismael Ergas Moreno er in. Hij vervangt Piero Aldair Quispe Cordova.
78'
Pumas UNAM heeft Pablo Monroy gewisseld. Santiago Trigos Nava neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gustavo Lema.
77'
Pumas UNAM brengt Guillermo Martinez Ayala in de plaats van Rogelio Funes Mori.
77'
Doeltrap voor Pumas UNAM in Estadio La Corregidora.
77'
Doelpoging Queretaro FC! Het schot van Jordan Sierra gaat niet tussen de palen in Santiago de Queretaro.
77'
Pablo Barrera neemt de door scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas gegeven hoekschop voor Queretaro FC in Santiago de Queretaro.
76'
Scheidsrechter Ismael Rosario Lopez Penuelas geeft Queretaro FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Pumas UNAM.
76'
In Estadio La Corregidora mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74'
In Estadio La Corregidora mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.