0 - 1Einde
90+8'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Katia Garcia een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Puebla.
90+8'
Carlos Rodolfo Rotondi (Cruz Azul) staat buitenspel in Puebla, gezien door scheidsrechter Katia Garcia.
90+7'
Inworp voor Cruz Azul in de buurt van het vijandige doel in Estadio Cuauhtemoc.
90+7'
Scheidsrechter Katia Garcia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+7'
Schot op doel van Carlos Rodolfo Rotondi. Maar zonder doelpunt voor Cruz Azul als gevolg.
90+6'
Doeltrap voor Cruz Azul in Estadio Cuauhtemoc.
90+6'
Kopbal richting doel! Brayan Angulo (Puebla FC) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Puebla.
90+6'
Inworp voor Puebla FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Puebla.
90+4'
Goal in Puebla! Cruz Azul neemt een 0-1 voorsprong via een benutte strafschop van Uriel Antuna.
90+2'
Sebastian Olmedo (Puebla FC) krijgt geel van scheidsrechter Katia Garcia in Estadio Cuauhtemoc en moet oppassen.
90+2'
Fernando Navarro gaat in het boekje van de scheidsrechter.
89'
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Puebla FC in Puebla.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Puebla FC mag een doeltrap nemen.
86'
Doelpoging Cruz Azul! Het schot van Ignacio Rivero gaat niet tussen de palen in Puebla.
85'
Cruz Azul moet opletten als Puebla FC van scheidsrechter Katia Garcia een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
85'
84'
84'
Puebla FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Katia Garcia in Puebla.
83'
Fernando Navarro vervangt Alberto Herrera bij de thuisploeg.
82'
Bij Puebla FC komt Lucas Paul De los Santos er in. Hij vervangt Pablo González Diaz.
82'
De uitploeg vervangt Camilo Candido door Carlos Vargas.
82'
Cruz Azul gebruikt de derde wissel. Rodrigo Huescas vervangt Alexis Gutierrez.
82'
Doeltrap voor Puebla FC in Estadio Cuauhtemoc.
82'
De scherpte ontbreekt bij Carlos Rodolfo Rotondi (Cruz Azul). Zijn poging mist doel.
80'
Vrije trap in Estadio Cuauhtemoc. Op de helft van Cruz Azul mag Puebla FC een vrije trap nemen.
79'
Inworp voor Cruz Azul in Estadio Cuauhtemoc op de eigen helft.
78'
Inworp op de eigen helft voor Cruz Azul.
78'
Vrije trap voor Puebla FC op de helft van Cruz Azul.
77'
Jesus Rodriguez (Puebla FC) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
76'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Jesus Rodriguez (Puebla FC).
76'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Puebla.
75'
De tweede wissel van Cruz Azul. Erik Lira komt erin voor Lorenzo Faravelli in Estadio Cuauhtemoc.
75'
Inworp Puebla FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
Buitenspelpositie Puebla FC.
72'
Scheidsrechter Katia Garcia kent een vrije trap toe aan Cruz Azul, te nemen op de helft van Puebla FC.
72'
Alberto Herrera (Puebla FC) krijgt een eerste gele kaart.
69'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Cuauhtemoc.
68'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Cuauhtemoc.