90+6'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios geeft CF America een doeltrap.
90+6'
Kopbal richting doel! Santiago Ormeno (Puebla FC) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Puebla.
90+6'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Puebla.
90+6'
Diego Valdes met de kopkans! Geen doelpunt voor CF America in Estadio Cuauhtemoc.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. CF America mag een doeltrap nemen.
90+5'
Alberto Herrera (Puebla FC) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
90+3'
Inworp voor CF America op de helft van Puebla FC.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor CF America in Puebla.
90+3'
De poging van Efrain Orona (Puebla FC) mist doel in Estadio Cuauhtemoc.
90'
Santiago Naveda (CF America) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
90'
Doeltrap voor CF America in Estadio Cuauhtemoc.
88'
Bij CF America komt Sebastian Caceres er in. Hij vervangt Santiago Naveda.
88'
CF America gebruikt de vierde wissel. Cristian Calderon vervangt Javairo Dilrosun.
88'
Inworp CF America. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
Santiago Naveda blesseert zich bij CF America, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Estadio Cuauhtemoc.
86'
Inworp voor Puebla FC in de buurt van het vijandige doel in Estadio Cuauhtemoc.
85'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Cuauhtemoc.
85'
Inworp op de eigen helft voor CF America.
84'
83'
Alberto Herrera neemt de door scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios gegeven hoekschop voor Puebla FC in Puebla.
83'
Puebla FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Alberto Herrera in Estadio Cuauhtemoc.
83'
Vergeefse doelpoging Lucas Cavallini (Puebla FC) in Estadio Cuauhtemoc.
82'
Doeltrap voor Puebla FC in Estadio Cuauhtemoc.
81'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Puebla.
81'
80'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios geeft Puebla FC een doeltrap.
80'
CF America mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
79'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios geeft een inworp aan Puebla FC op de eigen helft in Estadio Cuauhtemoc.
79'
79'
De poging van Efrain Orona (Puebla FC) mist doel.
78'
78'
Santiago Naveda mist het doel en scoort niet voor CF America in Estadio Cuauhtemoc.
77'
CF America krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios in Puebla.
77'
CF America brengt Israel Reyes in de plaats van Kevin Alvarez.
77'
Daniel Aguilar (Puebla FC) kan niet meer verder. Horacio Gabriel Carabajal vervangt hem bij de thuisploeg.
76'
Trainer Andres Jose Carevic Ghelfi (Puebla FC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Angel Robles door Lucas Cavallini.
75'
Inworp voor Puebla FC in Estadio Cuauhtemoc op de eigen helft.
74'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Daniel Aguilar (Puebla FC) in Estadio Cuauhtemoc.
71'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios geeft een inworp aan CF America op de eigen helft in Estadio Cuauhtemoc.
71'
CF America schiet tussen de palen, maar Diego Valdes ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.