2 - 5Einde
90+6'
Heriberto Jurado deed het voorbereidende werk.
90+6'
De score wordt door Heriberto Jurado verkleind tot 2-5, waardoor Necaxa er weer in gelooft in Estadio Victoria.
90+5'
Inworp voor Necaxa in de buurt van het vijandige doel in Estadio Victoria.
90+4'
Doeltrap voor CF Monterrey in Estadio Victoria.
90+3'
Bryan Garnica (Necaxa) staat buitenspel.
90+3'
Inworp voor Necaxa ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Aguascalientes.
90+2'
Necaxa krijgt van scheidsrechter Jesus Rafael Lopez Valle op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+2'
Vanaf links mag Sergio Canales een hoekschop nemen voor CF Monterrey in Estadio Victoria.
90'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Aguascalientes.
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Necaxa in Aguascalientes.
89'
Inworp voor CF Monterrey ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Aguascalientes.
88'
Scheidsrechter Jesus Rafael Lopez Valle kent Necaxa een inworp toe op de helft van CF Monterrey.
87'
Alejandro Andrade schiet op doel maar scoort niet voor Necaxa.
86'
Arturo Gonzalez deed het voorbereidende werk.
86'
CF Monterrey loopt uit naar een comfortabele 1-5 voorsprong dankzij Brandon Vazquez.
85'
Hoekschop voor Necaxa in Estadio Victoria. Bryan Garnica neemt deze vanaf rechts.
84'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Aguascalientes.
84'
Necaxa krijgt een schietkans via Diber Armando Cambindo Abonia, maar scoort niet.
84'
83'
Trainer Eduardo Fentanes Orozco (Necaxa) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Fernando Arce door Alejandro Andrade.
83'
Andres Felipe Colorado Sanchez vervangt Jose Antonio Paradela bij de thuisploeg.
81'
Het voorbereidende werk werd verricht door Jesus Gallardo.
81'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Arturo Gonzalez. 1-4!
81'
Arbiter Jesus Rafael Lopez Valle kent een vrije trap toe aan Necaxa op de eigen helft.
80'
Inworp CF Monterrey. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
CF Monterrey mag een hoekschop nemen vanaf links via Sergio Canales in Estadio Victoria.
78'
Op de bank van Necaxa krijgt Raul Gudino rood!
77'
Scheidsrechter Jesus Rafael Lopez Valle geeft CF Monterrey een vrije trap op de eigen helft.
76'
Scheidsrechter Jesus Rafael Lopez Valle geeft een gele kaart aan Fernando Arce (Necaxa).
76'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Victoria.
75'
Inworp voor Necaxa op de helft van CF Monterrey.
75'
CF Monterrey gebruikt de vijfde wissel. Omar Govea vervangt Víctor Guzman.
75'
Bij CF Monterrey komt Arturo Gonzalez er in. Hij vervangt Jordi Cortizo.
75'
Necaxa gebruikt de derde wissel. Edgar Mendez vervangt Diego Esau Gomez Medina.
74'
Gele kaart. Diego Esau Gomez Medina (Necaxa) gaat op de bon.
72'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Jesus Rafael Lopez Valle aan de uitploeg.
71'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jesus Rafael Lopez Valle een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Aguascalientes.
70'
De bal is over de achterlijn geweest. CF Monterrey mag een doeltrap nemen.
70'
Inworp op de eigen helft voor CF Monterrey.
69'
In Aguascalientes krijgt CF Monterrey op de eigen helft een vrije trap te nemen.