90+5'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft Mazatlan FC een doeltrap.
90+5'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez kent Mazatlan FC een inworp toe op de helft van Juarez.
90+4'
Hoekschop voor Juarez in Estadio de Mazatlan. Aviles Hurtado neemt deze vanaf rechts.
90+4'
Juarez schiet tussen de palen, maar Sebastian Bouquet Perez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+3'
Mazatlan FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez in Mazatlan.
90+3'
De vijfde wissel van Juarez. Javier Salas komt erin voor Diego Campillo Del Campo in Estadio de Mazatlan.
90'
Inworp op de eigen helft voor Mazatlan FC.
90'
Juarez krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez op de helft van Mazatlan FC.
89'
In Estadio de Mazatlan mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89'
Inworp voor Mazatlan FC op de helft van Juarez.
88'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Mazatlan.
88'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio de Mazatlan.
87'
Arbiter Fernando Hernandez Gomez kent een vrije trap toe aan Mazatlan FC op de eigen helft.
86'
Eduard Alexander Bello Gil neemt de door scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez gegeven hoekschop voor Mazatlan FC in Mazatlan.
85'
Inworp Juarez. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
Mazatlan FC krijgt van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
In Estadio de Mazatlan mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
82'
Inworp voor Juarez op de helft van Mazatlan FC.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Juarez mag een doeltrap nemen.
81'
80'
Vanaf rechts mag Andres Montano een hoekschop nemen voor Mazatlan FC in Estadio de Mazatlan.
80'
Mazatlan FC gebruikt de vijfde wissel. Luis Olivas vervangt Gustavo Javier Del Prete.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Juarez in Mazatlan.
78'
De uitploeg wisselt Luis Manuel Castro Caceres voor Andrija Vukcevic.
78'
Wissel in Mazatlan: Jose Garcia vervangt Jesus Venegas bij Juarez.
78'
Juarez brengt Denzell Garcia in de plaats van Aitor.
78'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mazatlan.
76'
75'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75'
74'
74'
Hoekschop voor Mazatlan FC in Estadio de Mazatlan. Andres Montano neemt deze vanaf rechts.
72'
72'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mazatlan.
71'
De thuisploeg vervangt Salvador Rodriguez Morales door Alonso Escoboza.
71'
Mazatlan FC heeft Josue Colman gewisseld. Eduard Alexander Bello Gil neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Ismael Rescalvo Sanchez.
70'
Buitenspel Mazatlan FC. Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez fluit de thuisploeg terug in Estadio de Mazatlan.
69'
Inworp voor Juarez in Estadio de Mazatlan op de eigen helft.
69'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft Mazatlan FC een vrije trap op de eigen helft.