2 - 3Einde
90+11'
Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft een inworp aan Club Leon op de eigen helft in Estadio Leon.
90+11'
Scheidsrechter Diego Montano Robles kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+10'
Edgar Andres Guerra Hernandez (Club Leon) krijgt geel.
90+10'
In Leon krijgt Cruz Azul op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+9'
Inworp op de eigen helft voor Cruz Azul.
90+9'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Leon.
90+8'
Inworp voor Club Leon in Estadio Leon op de eigen helft.
90+8'
Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft Cruz Azul een doeltrap.
90+8'
Scheidsrechter Diego Montano Robles kent een vrije trap toe aan Club Leon, te nemen op de helft van Cruz Azul.
90+7'
Rafael Guerrero (Cruz Azul) krijgt geel van scheidsrechter Diego Montano Robles in Estadio Leon en moet oppassen.
90+2'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Leon.
90+2'
90'
Edgar Andres Guerra Hernandez deed het voorbereidende werk.
90'
Doelpunt! Jose Alvarado scoort en brengt de thuisploeg weer iets dichterbij.
89'
Club Leon krijgt van scheidsrechter Diego Montano Robles op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
Doeltrap voor Club Leon in Estadio Leon.
89'
Inworp Club Leon. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Arbiter Diego Montano Robles kent een vrije trap toe aan Cruz Azul op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Diego Montano Robles kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
In Estadio Leon mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
86'
84'
84'
Hoekschop voor Club Leon in Estadio Leon. Edgar Andres Guerra Hernandez neemt deze vanaf links.
83'
Club Leon krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Diego Montano Robles in Leon.
82'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Diego Montano Robles een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Leon.
82'
Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft Club Leon een vrije trap op de eigen helft.
82'
Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft een inworp aan Cruz Azul op de eigen helft in Estadio Leon.
82'
Inworp Cruz Azul. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
Cruz Azul krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Diego Montano Robles op de helft van Club Leon.
81'
Cruz Azul heeft Angel Sepulveda gewisseld. Mateo Levy neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Martin Anselmi.
80'
Inworp voor Cruz Azul in Estadio Leon op de eigen helft.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Cruz Azul mag een doeltrap nemen.
79'
Uriel Antuna scoort met het hoofd en brengt Cruz Azul verder op voorsprong. 1-3.
79'
Vrije trap in Estadio Leon. Op de helft van Club Leon mag Cruz Azul een vrije trap nemen.
78'
De thuisploeg vervangt Fidel Daniel Ambriz Gonzalez door Gonzalo Napoli Soria.
78'
Scheidsrechter Diego Montano Robles kent Cruz Azul een inworp toe op de helft van Club Leon.
78'
Gele kaart in Leon: Mauro Aldair Mauro (Cruz Azul) gaat op de bon bij scheidsrechter Diego Montano Robles.
78'
In Leon krijgt Club Leon op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75'
Alan Damian Medina Silva legt de bal in het net en verkleint zo de achterstand tot 1-2.