90+5'
Inworp San Luis. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+5'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Torreon.
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. San Luis mag een doeltrap nemen.
90+3'
Doeltrap voor San Luis in Estadio TSM Corona.
90+2'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ivan Antonio Lopez Sanchez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Torreon.
90+1'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Torreon.
90'
Inworp op de eigen helft voor San Luis.
89'
Scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez toont Guillermo Munoz Ramirez (Club Santos Laguna) de gele kaart.
87'
Buitenspel Club Santos Laguna. Scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez fluit de thuisploeg terug in Estadio TSM Corona.
86'
Kevin Ortega vervangt Aldo Cruz bij de uitploeg.
86'
San Luis heeft Benjamin Galdames gewisseld. Jonantan Villal neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gustavo Leal.
85'
Scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez geeft San Luis een doeltrap.
85'
Inworp voor Club Santos Laguna in de buurt van het vijandige doel in Estadio TSM Corona.
84'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Club Santos Laguna in de buurt van het doel van San Luis.
83'
Doeltrap voor Club Santos Laguna in Estadio TSM Corona.
83'
Club Santos Laguna moet uitkijken als San Luis een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio TSM Corona.
81'
Scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez geeft Club Santos Laguna een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van San Luis.
80'
Scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez geeft een inworp aan San Luis op de eigen helft in Estadio TSM Corona.
78'
In Torreon krijgt San Luis op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75'
De bal is over de achterlijn geweest. Club Santos Laguna mag een doeltrap nemen.
75'
Wissel in Torreon: Guillermo Munoz Ramirez vervangt Diego Medina bij Club Santos Laguna.
74'
Trainer Gustavo Leal (San Luis) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Sebastien Salles-Lamonge door Juan Castro.
74'
De tweede wissel van San Luis. Leo Bonatini komt erin voor Yan Phillipe Oliveira Lemos in Estadio TSM Corona.
74'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor San Luis in Torreon.
72'
Jordan Carrillo (Club Santos Laguna) krijgt geel van scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez in Estadio TSM Corona en moet oppassen.
72'
De uitploeg incasseert geel op naam van Yan Phillipe Oliveira Lemos.
70'
69'
Eerste gele kaart voor Javier Guemez (San Luis) in Torreon.
68'
Vrije trap in Estadio TSM Corona. Op de helft van Club Santos Laguna mag San Luis een vrije trap nemen.
67'
Scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez geeft Club Santos Laguna een doeltrap.
64'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio TSM Corona.
64'
61'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Torreon.
60'
Scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60'
Wissel in Torreon: Jesus Ocejo vervangt Aldo Lopez bij Club Santos Laguna.
60'
Club Santos Laguna heeft Vladimir Lorona gewisseld. Ismael Govea neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Marcos Ignacio Ambriz Espinoza.
58'
Inworp voor San Luis ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Torreon.
56'
Sebastien Salles-Lamonge legt de bal in het net. De uitploeg breidt de voorsprong uit: 0-3!
54'
Luis Espinoza (Club Santos Laguna) krijgt een eerste gele kaart.
54'
Scheidsrechter Ivan Antonio Lopez Sanchez kent een vrije trap toe aan San Luis op een gevaarlijke plek voor Club Santos Laguna.