Doeltrap voor Guadalajara Chivas in Estadio Akron.
90+6'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Jesus Orozco.
90+6'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Oscar Mejia Garcia aan de uitploeg.
89'
De assist kwam van Jonathan Padilla.
89'
Doelpunt! Roberto Alvarado breidt de voorsprong uit. Guadalajara Chivas leidt met 2-0.
86'
Scheidsrechter Oscar Mejia Garcia geeft Guadalajara Chivas een vrije trap op de eigen helft.
85'
De vierde wissel van Queretaro FC. Ayrton Preciado komt erin voor Omar Mendoza in Estadio Akron.
84'
Scheidsrechter Oscar Mejia Garcia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
Wissel in Zapopan: Leonardo Sepúlveda vervangt Jose Castillo bij Guadalajara Chivas.
83'
Inworp voor Queretaro FC in Estadio Akron op de eigen helft.
81'
Inworp Guadalajara Chivas. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Queretaro FC in Zapopan.
78'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Zapopan.
77'
Gele kaart in Zapopan: Ettson Ayon (Queretaro FC) gaat op de bon bij scheidsrechter Oscar Mejia Garcia.
76'
Trainer Mauro Gerk (Queretaro FC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Facundo Batista door Nicolas Cordero.
75'
74'
Guadalajara Chivas heeft Pavel Perez gewisseld. Ruben Gonzalez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Fernando Ruben Gago.
73'
De thuisploeg vervangt Ricardo Marin Sanchez door Jose Macias.
73'
De bal is over de achterlijn geweest. Queretaro FC mag een doeltrap nemen.
71'
Queretaro FC moet opletten als Guadalajara Chivas van scheidsrechter Oscar Mejia Garcia een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
71'
In Zapopan krijgt Guadalajara Chivas op de eigen helft een vrije trap te nemen.
70'
Scheidsrechter Oscar Mejia Garcia geeft een inworp aan Guadalajara Chivas op de eigen helft in Estadio Akron.
66'
Inworp voor Queretaro FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Zapopan.
66'
Inworp op de eigen helft voor Guadalajara Chivas.
65'
63'
De eerste wissel van Guadalajara Chivas. Jonathan Padilla komt erin voor Isaac Brizuela in Estadio Akron.
63'
Queretaro FC in buitenspelpositie.
62'
Scheidsrechter Oscar Mejia Garcia geeft Queretaro FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Guadalajara Chivas.
62'
Inworp voor Guadalajara Chivas in Estadio Akron op de eigen helft.
61'
Queretaro FC gebruikt de tweede wissel. Ettson Ayon vervangt Samuel Sosa.
61'
Trainer Mauro Gerk gebruikt zijn eerste wissel. Jaime Gomez wordt door Jordan Sierra vervangen bij de uitploeg.
59'
Vrije trap voor Queretaro FC op de helft van Guadalajara Chivas.
58'
Eerste gele kaart voor Samuel Sosa (Queretaro FC) in Zapopan.
55'
54'
Gilberto Sepulveda zet Guadalajara Chivas op voorsprong met een kopbal. 1-0!
54'
Guadalajara Chivas krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Oscar Mejia Garcia in Zapopan.
53'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guadalajara Chivas in Zapopan.
52'
Scheidsrechter Oscar Mejia Garcia geeft Queretaro FC een doeltrap.
51'
Roberto Alvarado neemt de door scheidsrechter Oscar Mejia Garcia gegeven hoekschop voor Guadalajara Chivas in Zapopan.