0 - 0Agg: 0 - 1Einde
90+8'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos geeft Guadalajara Chivas een doeltrap.
90+5'
Gele kaart. Jose Castillo (Guadalajara Chivas) gaat op de bon.
90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Deportivo Toluca FC in Toluca.
90+2'
De uitploeg vervangt Fernando Beltran door Ruben Gonzalez.
90+2'
Trainer Fernando Ruben Gago (Guadalajara Chivas) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Alan Mozo door António Briseno.
90+1'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Deportivo Toluca FC in de buurt van het doel van Guadalajara Chivas.
90'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Toluca.
89'
Deportivo Toluca FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos op de helft van Guadalajara Chivas.
89'
Inworp voor Deportivo Toluca FC in Estadio Nemesio Diez op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos kent een vrije trap toe aan Guadalajara Chivas, te nemen op de helft van Deportivo Toluca FC.
87'
Guadalajara Chivas krijgt van scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Cesar Arturo Ramos Palazuelos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Toluca.
87'
Inworp voor Deportivo Toluca FC op de helft van Guadalajara Chivas.
86'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos fluit voor buitenspel van Guadalajara Chivas.
86'
De gele kaart wordt getoond aan Jean Meneses, die bij Deportivo Toluca FC op de bank zit.
85'
Buitenspel Guadalajara Chivas. Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos fluit de uitploeg terug in Estadio Nemesio Diez.
82'
Trainer Renato Manuel Alves Paiva gebruikt zijn vierde wissel. Marcel Ruiz wordt door Tomas Belmonte vervangen bij de thuisploeg.
82'
Alexis Vega (Deportivo Toluca FC) krijgt geel.
76'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportivo Toluca FC mag een doeltrap nemen.
76'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos geeft een inworp aan Guadalajara Chivas op de eigen helft in Estadio Nemesio Diez.
75'
Deportivo Toluca FC heeft Edgar Lopez gewisseld. Isaias Violante neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Renato Manuel Alves Paiva.
75'
Wissel in Toluca: Carlos Orrantia vervangt Claudio Baeza bij Deportivo Toluca FC.
74'
Doeltrap voor Guadalajara Chivas in Estadio Nemesio Diez.
73'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos geeft Deportivo Toluca FC een doeltrap.
73'
Vrije trap in Estadio Nemesio Diez. Op de helft van Deportivo Toluca FC mag Guadalajara Chivas een vrije trap nemen.
73'
Inworp Guadalajara Chivas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
In Toluca krijgt Deportivo Toluca FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos geeft Guadalajara Chivas een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Deportivo Toluca FC.
70'
Inworp op de eigen helft voor Guadalajara Chivas.
69'
Guadalajara Chivas brengt Javier Hernandez in de plaats van Ricardo Marin Sanchez.
69'
De uitploeg wisselt Victor Guzman voor Cade Cowell.
69'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Toluca.
68'
Isaac Brizuela vervangt Pavel Perez bij de uitploeg.
68'
Inworp voor Guadalajara Chivas in Estadio Nemesio Diez op de eigen helft.
66'
Scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos kent een vrije trap toe aan Deportivo Toluca FC op een gevaarlijke plek voor Guadalajara Chivas.
65'
De eerste wissel van Deportivo Toluca FC. Jesus Angulo komt erin voor Jean Meneses in Estadio Nemesio Diez.
65'
Andres Federico Pereira Castelnoble raakt namens Deportivo Toluca FC de paal!
62'
Deportivo Toluca FC krijgt van scheidsrechter Cesar Arturo Ramos Palazuelos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
62'
In Estadio Nemesio Diez mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.