0 - 2Einde
90+5'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Mexico Stad.
90+4'
Cruz Azul moet opletten als Pumas UNAM van scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
Inworp voor Pumas UNAM op de helft van Cruz Azul.
90+4'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mexico Stad.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cruz Azul in Mexico Stad.
90+3'
Pumas UNAM krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre in Mexico Stad.
90+1'
Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft Pumas UNAM een doeltrap.
90+1'
Een doelpoging van Angel Sepulveda (Cruz Azul) mist scherpte.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Cruz Azul mag een doeltrap nemen.
89'
Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft Cruz Azul een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Pumas UNAM.
89'
Cruz Azul mag een hoekschop nemen vanaf links via Alexis Gutierrez in Estadio Olimpico Universitario.
88'
Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft een inworp aan Cruz Azul op de eigen helft in Estadio Olimpico Universitario.
87'
Een speler van Pumas UNAM staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre teruggefloten.
87'
Trainer Martin Anselmi gebruikt zijn derde wissel. Uriel Antuna wordt door Angel Sepulveda vervangen bij de uitploeg.
87'
Vrije trap in Estadio Olimpico Universitario. Op de helft van Cruz Azul mag Pumas UNAM een vrije trap nemen.
85'
Doeltrap voor Pumas UNAM in Estadio Olimpico Universitario.
85'
De uitploeg vervangt Carlos Rodolfo Rotondi door Alexis Gutierrez.
84'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Olimpico Universitario.
82'
Pumas UNAM brengt Robert Ismael Ergas Moreno in de plaats van Piero Aldair Quispe Cordova.
82'
Pumas UNAM gebruikt de vierde wissel. Christian Tabo vervangt Rogelio Funes Mori.
81'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Olimpico Universitario.
81'
Leonardo Suarez gaat in het boekje van de scheidsrechter.
80'
Pumas UNAM krijgt van scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre op eigen helft een vrije trap toegewezen.
80'
Carlos Rodriguez (Cruz Azul) krijgt geel van scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre in Estadio Olimpico Universitario en moet oppassen.
79'
De uitploeg wisselt Ignacio Rivero voor Erik Lira.
78'
76'
Buitenspel van de thuisploeg.
75'
74'
Inworp op de eigen helft voor Pumas UNAM.
73'
Ignacio Rivero schiet op doel maar scoort niet voor Cruz Azul in Mexico Stad.
72'
Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft Cruz Azul een doeltrap.
72'
Bij Pumas UNAM komt Guillermo Martinez Ayala er in. Hij vervangt Pablo Bennevendo.
71'
Scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre geeft Cruz Azul een vrije trap op de eigen helft.
69'
Vrije trap voor Pumas UNAM op de helft van Cruz Azul.
68'
67'
66'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Luis Enrique Santander Aguirre een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Mexico Stad.
65'
Cruz Azul krijgt van scheidsrechter Luis Enrique Santander Aguirre op eigen helft een vrije trap toegewezen.