90+6'
Gerardo Arteaga (CF Monterrey) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+6'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio BBVA Bancomer.
90+6'
Inworp voor CF Monterrey ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Guadalupe.
90+5'
Cruz Azul moet opletten als CF Monterrey van scheidsrechter Daniel Quintero Huitron een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+5'
Inworp voor CF Monterrey op de helft van Cruz Azul.
90+4'
CF Monterrey krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniel Quintero Huitron in Guadalupe.
90+3'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor CF Monterrey in de buurt van het doel van Cruz Azul.
90+3'
CF Monterrey krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Quintero Huitron op de helft van Cruz Azul.
90+2'
Arbiter Daniel Quintero Huitron kent een vrije trap toe aan CF Monterrey op de eigen helft.
90+2'
Stefan Medina (CF Monterrey) ziet zijn kopbal niet in het doel van Cruz Azul belanden.
90+2'
Vanaf links mag Sergio Canales een hoekschop nemen voor CF Monterrey in Estadio BBVA Bancomer.
90+1'
Uriel Antuna (Cruz Azul) doet weer mee in Estadio BBVA Bancomer.
90'
89'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Uriel Antuna (Cruz Azul).
89'
88'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
Wissel in Guadalupe: Bryan Gamboa vervangt Angel Sepulveda bij Cruz Azul.
87'
Cruz Azul brengt Jorge Garcia in de plaats van Carlos Rodriguez.
87'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron kent een vrije trap toe aan CF Monterrey, te nemen op de helft van Cruz Azul.
86'
Brandon Vazquez schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Cruz Azul in Estadio BBVA Bancomer.
86'
86'
De uitploeg incasseert geel op naam van Ignacio Rivero.
84'
Sergio Canales neemt de door scheidsrechter Daniel Quintero Huitron gegeven hoekschop voor CF Monterrey in Guadalupe.
83'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron kent CF Monterrey een inworp toe op de helft van Cruz Azul.
80'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Guadalupe.
79'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron kent een vrije trap toe aan CF Monterrey op een gevaarlijke plek voor Cruz Azul.
78'
76'
De tweede wissel van Cruz Azul. Camilo Candido komt erin voor Carlos Rodolfo Rotondi in Estadio BBVA Bancomer.
72'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Guadalupe.
72'
Angel Sepulveda met de kopkans! Geen doelpunt voor Cruz Azul in Estadio BBVA Bancomer.
72'
Hoekschop voor Cruz Azul in Estadio BBVA Bancomer. Alexis Gutierrez neemt deze vanaf links.
71'
Ignacio Rivero schiet op doel maar scoort niet voor Cruz Azul.
70'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron kent een vrije trap toe aan Cruz Azul, te nemen op de helft van CF Monterrey.