90+8'
Richard Sanchez neemt de door scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez gegeven hoekschop voor CF America in Mexico Stad.
90+7'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez kent CF America een inworp toe op de helft van Cruz Azul.
90+7'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft CF America een vrije trap op de eigen helft.
90+6'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mexico Stad.
90+6'
De uitploeg vervangt Alvaro Fidalgo door Salvador Reyes.
90+6'
Doeltrap voor CF America in Estadio Azteca.
90+3'
In Estadio Azteca mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+2'
Inworp voor CF America in Estadio Azteca op de eigen helft.
89'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez kent Cruz Azul een inworp toe op de helft van CF America.
89'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Azteca.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor CF America in Mexico Stad.
87'
Trainer Andre Soares Jardine gebruikt zijn derde wissel. Diego Valdes wordt door Richard Sanchez vervangen bij de uitploeg.
86'
De tweede wissel van CF America. Javairo Dilrosun komt erin voor Julian Quinones in Estadio Azteca.
83'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Fernando Hernandez Gomez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Mexico Stad.
82'
Inworp Cruz Azul. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
Trainer Martin Anselmi (Cruz Azul) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Uriel Antuna door Camilo Candido.
82'
Inworp voor CF America in de buurt van het vijandige doel in Estadio Azteca.
80'
79'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft Cruz Azul een doeltrap.
78'
CF America gebruikt de eerste wissel. Brian Rodriguez vervangt Henry Martin.
77'
CF America krijgt van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77'
Hoekschop voor Cruz Azul in Estadio Azteca. Alexis Gutierrez neemt deze vanaf links.
76'
Bij Cruz Azul komt Erik Lira er in. Hij vervangt Carlos Rodolfo Rotondi.
75'
Vrije trap in Estadio Azteca. Op de helft van CF America mag Cruz Azul een vrije trap nemen.
74'
Inworp voor Cruz Azul op de helft van CF America.
74'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Mexico Stad.
73'
De bal is over de achterlijn geweest. Cruz Azul mag een doeltrap nemen.
73'
De poging van Julian Quinones (CF America) mist doel.
71'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71'
Wissel in Mexico Stad: Angel Sepulveda vervangt Lorenzo Faravelli bij Cruz Azul.
70'
Doeltrap voor Cruz Azul in Estadio Azteca.
68'
Scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez geeft een inworp aan CF America op de eigen helft in Estadio Azteca.
67'
67'
CF America krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Fernando Hernandez Gomez in Mexico Stad.
66'
Cruz Azul mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Carlos Rodriguez in Estadio Azteca.
65'
Inworp voor Cruz Azul ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mexico Stad.
63'
In Mexico Stad krijgt Cruz Azul op de eigen helft een vrije trap te nemen.
62'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Azteca.
61'
Henry Martin kan weer verder bij CF America.
58'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Henry Martin (CF America).