De volgende speler voor Queretaro FC maakt zich klaar voor zijn strafschop.
PEN
90+4'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Aguascalientes.
90+4'
Inworp voor Necaxa ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Aguascalientes.
90+4'
Necaxa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Quintero Huitron op de helft van Queretaro FC.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Necaxa in Aguascalientes.
90+3'
Inworp voor Queretaro FC in Estadio Victoria op de eigen helft.
90+2'
In Aguascalientes krijgt Necaxa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+1'
Queretaro FC heeft Ettson Ayon gewisseld. Ayrton Preciado neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mauro Gerk.
90'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft Necaxa een vrije trap op de eigen helft.
89'
Queretaro FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniel Quintero Huitron in Aguascalientes.
89'
Queretaro FC krijgt een schietkans via Jordan Sierra, maar scoort niet.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. Necaxa mag een doeltrap nemen.
86'
Inworp voor Queretaro FC in de buurt van het vijandige doel in Estadio Victoria.
85'
Necaxa brengt Alan Montes in de plaats van Emilio Martinez.
85'
Trainer Eduardo Fentanes Orozco gebruikt zijn derde wissel. Jorge Rodriguez wordt door Edgar Mendez vervangen bij de thuisploeg.
83'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft een inworp aan Necaxa op de eigen helft in Estadio Victoria.
82'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft Necaxa een doeltrap.
82'
Kopbal richting doel! Facundo Batista (Queretaro FC) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Aguascalientes.
81'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft Queretaro FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Necaxa.
80'
Inworp op de eigen helft voor Queretaro FC.
79'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron kent een vrije trap toe aan Necaxa, te nemen op de helft van Queretaro FC.
79'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
77'
Inworp voor Necaxa op de helft van Queretaro FC.
77'
Inworp voor Necaxa in Estadio Victoria op de eigen helft.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Queretaro FC mag een doeltrap nemen.
77'
Doelpoging Necaxa! Het schot van Heriberto Jurado gaat niet tussen de palen.
76'
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Queretaro FC in Aguascalientes.
75'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Aguascalientes.
75'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron kent Queretaro FC een inworp toe op de helft van Necaxa.
74'
Queretaro FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Quintero Huitron op de helft van Necaxa.